AykutKoc
Picopat
Merhabalar.
Fare satın alacağım, üç ürün arasında kaldım. Öncelikle ihtiyaçlarım:
-Claw grip (pençe misali) bir şekilde kullanıyormuşum fareyi, bunu destekleyen ve yassı olmayan bir fare olması gerekli.
-FPS oyuncusuyum, oynadığım Hunt Showdown vb. gibi oyunlar, tepkime süresine ve hızlı hareketleri destekleyen bir fare olmalı.
-8000hz tepkime süresi, 50g ve üstü sürükleme kuvveti, 300ips ve üzeri tarama hızı olmalı.
-Tercihen sade görünümlü bir fare olsa daha iyi olur, DPI'ı yüksek, 25 tuşlu, rgb, şekilli şukullu bir fare aramıyorum, ama malesef bu özelliklerde hep böyle fareler oluyor.
-Bir de uzun ömürlü olmalı.
-Fiyat 1500TL'yi aşmamalı.
Üç seçim yaptım:
1: Evga x17
2: Corsair Sabre Pro
3: Razer Viper 8khz
Bunlardan hangisi mantıklı geliyor size? Benim gönlüm Razer Viper'dan yana.
Varsa sizin önerinizi alabilir miyim?
Fare satın alacağım, üç ürün arasında kaldım. Öncelikle ihtiyaçlarım:
-Claw grip (pençe misali) bir şekilde kullanıyormuşum fareyi, bunu destekleyen ve yassı olmayan bir fare olması gerekli.
-FPS oyuncusuyum, oynadığım Hunt Showdown vb. gibi oyunlar, tepkime süresine ve hızlı hareketleri destekleyen bir fare olmalı.
-8000hz tepkime süresi, 50g ve üstü sürükleme kuvveti, 300ips ve üzeri tarama hızı olmalı.
-Tercihen sade görünümlü bir fare olsa daha iyi olur, DPI'ı yüksek, 25 tuşlu, rgb, şekilli şukullu bir fare aramıyorum, ama malesef bu özelliklerde hep böyle fareler oluyor.
-Bir de uzun ömürlü olmalı.
-Fiyat 1500TL'yi aşmamalı.
Üç seçim yaptım:
1: Evga x17
2: Corsair Sabre Pro
3: Razer Viper 8khz
Bunlardan hangisi mantıklı geliyor size? Benim gönlüm Razer Viper'dan yana.
Varsa sizin önerinizi alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: