1500 TL Core i3 veya 7870K ?

Bnymn

Kilopat
Daha fazla  
Bu sitede biraz yeniyim. 2 gündür araştırıyorum ama bir türlü karar veremedim.
Bana yardımcı olursanız sevinirim. Sistemlerde 100 TL'ye kadar oynama yapabilirim ancak daha fazlası aşıyo beni.

AnakartASUS H81M-D R2.0
İşlemciIntel Core i3 4160
Ekran KartıMsi GTX750Ti
BellekKingston HyperX Fury Black 8GB Tek modül
DepolamaWD 1 TB Caviar Blue
SSDYOK
KasaAerocool GT Advance Black Edition Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası [ 500W ]
Güç KaynağıKasaya Dahil
SoğutmaYOK
MonitörYOK
İşletim SistemiFree DOS Toplam : 1572 TL
[TBODY] [/TBODY]
  • İşlemci: AMD A10 7870K Soket FM2+ 3.9GHz 4MB Önbellek 95W 28nm İşlemci + R7 GPU
  • Anakart: MSI A68HM-E33 V2 FM2+ DDR3 mATX VGA HDMI GLAN SATA3 USB3.0 Anakart
  • Bellek: Team Dark Series 8GB (2x4GB) DDR3 2400 mHz Performans Bellek
  • Ekran Kartı:
  • HDD: Toshiba 1TB 7200 RPM 32MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (DT01ACA100)
  • SSD: Kingston HyperX FURY Serisi 120GB 2.5" 7mm SATA3 SSD (SHFS37A/120G) -
  • Kasa: Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası -
Toplam: 1336 TL Karışık Sitelerden Akakçe yardımı ile.
Toplam: 1498 tl tekno biyotik sitesinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ne önerirsiniz özellikle sizin önerinizi istiyorum çünkü bir an önce sipariş vericem yanıtınız içinde çok teşekkür ederim.

İlk sistem daha ileriye dönük. Çok güçlü işlemciler takabilirsin. SSD yok ama sonra da takılabilir.
Daha iyi bi işlemci takabilirmiyim 100 tl lik bi farkla
SSD baya bi işe yarayan bişey ama SSD de eklersem bütcemi geçiyo daha sonradan da alıp takabilirim ancak nekadar bi performans yada bana negibi bir artısı olur bu SSD nin.

Çok hızlı çalışmasını sağlıyor. Tabiki SSD içine neler yüklersen onların veri hızı yüksek oluyor ve hızlı açılıyor .
Mesela Recep BALTAŞ' ın Videolarından görebilirsin. SSD içine Windows kurduğun zaman PC açılış ve kapanış süresi 5 saniye oluyor.

Bahsettiğim açılış ve Kapanış Hızı için UEFI ve 3.0 USB destekli anakart olması gerekliymiş

Dostum bu UEFI ve 3.0 USB olayını açıklarmısın.
Baktım incelemelerine ancak bunlardan bahseden senden başka kimse yok

UEFI, yeni nesil bir grafikli ve kullanışlı bir BIOS'tur. Microsoft geliştirmiştir ve bu yüzden Windows ile çok iyi işe yarıyor.
USB 3.0 ise şu an çoğu Android telefonlarda olan o data kablosunun ince yani telefona takılan tarafıdır.
H81 anakartlar UEFI destekliyor, o konuda şüpheniz olmasın.

Ara Toplam1.397,83 TL
Toplam KDV251,61 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.649,44 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…