1500 TL custom klavye önerisi

Bütçe
1500

erenY26

Centipat
Katılım
30 Ocak 2023
Mesajlar
205
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1500 TL Custom klavye önerisi.
Swich olarak tok ses severim.
Bir de bilek desteği olursa güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazonda fırsat kovalar iseniz Royal Klıdge RK61 ve RK68 indirime giriyor. Beklemez iseniz de RK61 şu an 1600 lira. Modlanabilir klavye için piyasadaki en iyi modellerden ikisi hocam. Tek sıkıntı UK layouty bulmanın biraz zor olması. ANSI layout veya ISO için DE layout mevcut oluyor genelde. Özellikle DE layout için keycap almak gerekebilir. Çok yakın zamanda RK68 modelini ithalat depozitosu dahil 1350 liraya aldım, çok memnunum. Gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir klavye. Tek sıkıntısı switchlerin bazılarında çok çok hafif yay sesi bulunması ama o da düzenli kullanımda baya azaldı.

Onun dışında whatgeekte çok lezzetli birkaç model var indirim köşesi forumunda ama whatgeek anlık olarak türkiyeden sipariş almayı durdurdu. Onu da bekleyebilirsiniz. Onun dışında ülke içi o fiyat bandında alınabilinecek güzel kalburüstü modeller yok. Varsa yoksa redragon e-yooso vesair.

Numlocksuz küçük bir şey istersen bu iyi olabilir.
Hocam adam custom klavye demiş.
 
Son düzenleme:
Amazon'da fırsat kovalar iseniz royal klıdge RK61 ve RK68 indirime giriyor. Beklemez iseniz de RK61 şu an 1600 lira. Modlanabilir klavye için piyasadaki en iyi modellerden ikisi hocam. Tek sıkıntı UK layouty bulmanın biraz zor olması. Ansı layout veya ISO için de layout mevcut oluyor genelde. Özellikle de layout için keycap almak gerekebilir. Çok yakın zamanda RK68 modelini ithalat depozitosu dahil 1350 liraya aldım, çok memnunum. Gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir klavye. Tek sıkıntısı Switch'lerin bazılarında çok çok hafif yay sesi bulunması ama o da düzenli kullanımda bayağı azaldı.

Onun dışında whatgeekte çok lezzetli birkaç model var indirim köşesi forumunda ama whatgeek anlık olarak Türkiye'den sipariş almayı durdurdu. Onu da bekleyebilirsiniz. Onun dışında ülke içi o fiyat bandında alınabilinecek güzel kalburüstü modeller yok. Varsa yoksa Redragon e-yooso vesair.

Hocam adam Custom klavye demiş.

Pardon görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı