1500 TL En İyi Mouse Önerisi

Ufuknologi

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar fiyat onemı yok isterseniz 1500 TL'lik soyleyın tabi varsa :D Neyse en iyi oyuncu faresini soyler mısınız? Ben rıval 700 ya da rıval 300 fade almayı dusunuyorum ya da razer deatther sizce hangisi? Lütfen tavsiye arkadaşıma alıcam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar bütçe bir mouseye veriliyorsa, yazık ediliyordur.Oyunculuk deneyimini çok yanlış anlayan insanlar var, internet kafede 10 TL mevlasında bir mouse ile evde 150-200 TL mevlasında bir mouse'ye sahip olan insan ile dalga geçerek oyun oynayan insanlarda var, bu sadece size kalmış birşey, deneyiminizi istediğiniz mousede yaparsınız fakat o kadar para vereceğiniz mouseler size emek katmaz, aksine sizin normal mouse ile yıllar boyu yapacağınız emeği toplar ve size sunar.
 
1500Tlyi sadece bir mouseye vermek saçma. 10tlye aldığın mouse ile 300tlye aldığın mouse arasında fark vardır, ama 300tlye aldığın mouse ile 1500tlye aldığın mouse arasında fark yoktur.
 
Fiyatını bilmiyorum ama böyle bir şey işini görebilir.
asfasf.jpg
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı