MattJohn Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, kablosuz mouse almak istiyorum. Aradığım özellikler; Siyah ya da kapalı bir renk olsun. Dandik bir marka olmasın. Solda iki tane makro tuşu olsun. Bütçe 1500 civarı diyelim, biraz daha yükseğe kaliteli bir mouse için çıkabilirim.
Merhaba arkadaşlar, kablosuz mouse almak istiyorum. Aradığım özellikler; Siyah ya da kapalı bir renk olsun. Dandik bir marka olmasın. Solda iki tane makro tuşu olsun. Bütçe 1500 civarı diyelim, biraz daha yükseğe kaliteli bir mouse için çıkabilirim.
GLPHY Femtopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire rx 570 4gb ryzen 5 3600 msi a320m pro e 550 watt psu 16gb ram 3200 mhz Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 logitech g305.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.135 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #3 MattJohn dedi: Merhaba arkadaşlar, kablosuz mouse almak istiyorum. Aradığım özellikler; Siyah ya da kapalı bir renk olsun. Dandik bir marka olmasın. Solda iki tane makro tuşu olsun. Bütçe 1500 civarı diyelim, biraz daha yükseğe kaliteli bir mouse için çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Çıkamazsan Furylevel Z1 26.000 DPI 2.4 GHz - Bluetooth Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Çıkarsan ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) 3 bine alıyorsun geri ödeme kampanyası var ASUS Promotion bin TL'yi geri veriyor sana 2 bine almış oluyorsun.
MattJohn dedi: Merhaba arkadaşlar, kablosuz mouse almak istiyorum. Aradığım özellikler; Siyah ya da kapalı bir renk olsun. Dandik bir marka olmasın. Solda iki tane makro tuşu olsun. Bütçe 1500 civarı diyelim, biraz daha yükseğe kaliteli bir mouse için çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Çıkamazsan Furylevel Z1 26.000 DPI 2.4 GHz - Bluetooth Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Çıkarsan ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) 3 bine alıyorsun geri ödeme kampanyası var ASUS Promotion bin TL'yi geri veriyor sana 2 bine almış oluyorsun.
MattJohn Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 GLPHY dedi: logitech g305. Genişletmek için tıkla... Güzel gibi ama şekli biraz garip. ozguven_askim dedi: Çıkamazsan Furylevel Z1 26.000 DPI 2.4 GHz - Bluetooth Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Çıkarsan ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) 3 bine alıyorsun geri ödeme kampanyası var ASUS Promotion bin TL'yi geri veriyor sana 2 bine almış oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Değer mi 2k vermeye? Sırf Asus diye mi pahalı yoksa kaliteli mi?
GLPHY dedi: logitech g305. Genişletmek için tıkla... Güzel gibi ama şekli biraz garip. ozguven_askim dedi: Çıkamazsan Furylevel Z1 26.000 DPI 2.4 GHz - Bluetooth Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Çıkarsan ASUS ROG GLADIUS III AimPoint Kablosuz Beyaz V2 Gaming Mouse (90MP02Y0-BMUA10) 3 bine alıyorsun geri ödeme kampanyası var ASUS Promotion bin TL'yi geri veriyor sana 2 bine almış oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Değer mi 2k vermeye? Sırf Asus diye mi pahalı yoksa kaliteli mi?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.135 Çözümler 6 15 Temmuz 2024 #5 MattJohn dedi: Güzel gibi ama şekli biraz garip. Değer mi 2K vermeye? Sırf ASUS diye mi pahalı yoksa kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Şu an ASUS'un başka bir kablolu faresini kullanıyorum ROG Keris 750 TL'ye almıştım aşırı memnunum.
MattJohn dedi: Güzel gibi ama şekli biraz garip. Değer mi 2K vermeye? Sırf ASUS diye mi pahalı yoksa kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Şu an ASUS'un başka bir kablolu faresini kullanıyorum ROG Keris 750 TL'ye almıştım aşırı memnunum.
GLPHY Femtopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire rx 570 4gb ryzen 5 3600 msi a320m pro e 550 watt psu 16gb ram 3200 mhz Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 MattJohn dedi: Güzel gibi ama şekli biraz garip. Değer mi 2K vermeye? Sırf ASUS diye mi pahalı yoksa kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Sekle gerek yok eline cuk diye oturuyor kablosuz bence kullanmaya değer.
MattJohn dedi: Güzel gibi ama şekli biraz garip. Değer mi 2K vermeye? Sırf ASUS diye mi pahalı yoksa kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Sekle gerek yok eline cuk diye oturuyor kablosuz bence kullanmaya değer.
MattJohn Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #7 GLPHY dedi: Sekle gerek yok eline cuk diye oturuyor kablosuz bence kullanmaya değer. Genişletmek için tıkla... Hocam hoşuma gitti şahsen, performansı fln nasıl? RGB fln da var galiba. Bende şu an Rival 3 var RGB'si efsane.
GLPHY dedi: Sekle gerek yok eline cuk diye oturuyor kablosuz bence kullanmaya değer. Genişletmek için tıkla... Hocam hoşuma gitti şahsen, performansı fln nasıl? RGB fln da var galiba. Bende şu an Rival 3 var RGB'si efsane.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 21 Temmuz 2024 #8 ozguven_askim dedi: Şu an ASUS'un başka bir kablolu faresini kullanıyorum ROG Keris 750 TL'ye almıştım aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... rog keris almayın
ozguven_askim dedi: Şu an ASUS'un başka bir kablolu faresini kullanıyorum ROG Keris 750 TL'ye almıştım aşırı memnunum. Genişletmek için tıkla... rog keris almayın