1500 TL fare önerisi

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda sessiz olduğu için Logitech M.240 kullanıyorum. Ama hem çok küçük olmasi hem de laptopa Bluetooth ile bağlandığında fare imlecinin hafiften kasmasindan dolayı biraz daha kaliteli bir şey almak istiyorum. Mümkünse sessiz, rahat/ergonomik, laptopta imleç kasmayacak ve hem gündelik hem de oyun için dengeli bir mouse tavsiye eder misiniz? (yurt dışında, mesela Avrupa'da bulunan modelleri de tavsiye edebilirsiniz bir şekilde alabilirim). Ayrıca yanlış anlamazsınız antik kuntik adı sanı duyulmamış markalar önermezseniz sevinirim, hem ürün güvenliliği hem tedarik açısından.

Güvenilir satıcı varsa kolaylık açısından AliExpress'ten alabilirim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütcede sadece Aula var. Alın geçin. Sessizliği hakkında yorum yapamam ama bu fiyatta en iyi ürün: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...QvnFGQugC_rUJn_gudb7RojWM924eS7gaAh57EALw_wcB

Bu modeli çok duydum ama yurt dışında olduğum icin sanırım sadece aliexpressten sipariş verebilirim, bilginiz resmi veya guvenilir satici var mı?

Bu bütcede sadece aula var. Alın geçin. Sessizliği hakkında yorum yapamam ama bu fiyatta en iyi ürün: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...QvnFGQugC_rUJn_gudb7RojWM924eS7gaAh57EALw_wcB
🖐️

Son düzenleme:
Bu modeli çok duydum ama yurt dışında olduğum icin sanırım sadece aliexpressten sipariş verebilirim, bilginiz resmi veya guvenilir satici var mı?

🖐️

AliExpress'de güvenilir satıcı olmaz. Orijinal satmazlar komple yan sanayi ürün satarlar 3-4 ay olmadan bozulmaya baslar. Bulundugunuz ülkedeki yerel bir teknoloji marketine gidip bakabilirsiniz.

Ben 2 yıldır bunu kullanıyorum pili güzel aynı zamanda şarj olurken de kullanılabiliyor. Büyüklük olarak da benim elim normal ortalama bir el ve tam oturuyor. Yazılımı da güzel dpi oranını renkleri felan istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. CS oynuyorum ve beni hiç mağdur etmedi tavsiye ederim.

Alınmaz.

Almayabilirsin. Alanlar kullananlar var bende onlardan biriyim. Kararı konuyu açan arkadaş verir ben sadece böyle bir seçenek daha olduğunu sundum. Enteresan.

Almayabilirsin. Alanlar kullananlar var bende onlardan biriyim. Kararı konuyu açan arkadaş verir ben sadece böyle bir seçenek daha olduğunu sundum. Enteresan.

Tamam bende alınmaz diye not düştüm. Malzeme kalitesi ve diğer etkenler olarak Aula daha iyi.

Tamam bende alınmaz diye not düştüm. Malzeme kalitesi ve diğer etkenler olarak Aula daha iyi.
Aula diye bir markayı ilk kez duydum bence aula da alınmaz. Malzeme ve diğer etkenler daha iyi olsa da güven vermiyor.

Aula diye bir markayı ilk kez duydum bence Aula da alınmaz. Malzeme ve diğer etkenler daha iyi olsa da güven vermiyor.

Aula'yı sen ilk kez duydun diye alınmaz diyorsan lütfen bir daha öneri yapma hocam. Önce forumda iyice gez bilgi topla öğren öyle yap. Benim de hatam oluyor ara ara ama senin gibi gurur yapıp üstüne gitmiyorum özür diliyorum geçiyorum. Aula'nın 380TL civarına fıstık gibi hoparlörü var onu kullanıyorum cızırtı bile yok. 2 Adet Aula F75 klavyem var kalitesi on numara beş yıldız. Farem de VXE R1 Pro, eminim bunu da duymamışsındır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı