1500 TL fare önerisi

aspandakii

Picopat
Daha fazla  
Bir süredir 1500 TL'lik mouse arıyorum, birden fazla mouse yorumlarına baktım. Logitech G203 adaydı, Rival 3 adaydı, Razer DeathAdder adaydı, G102 adaydı ama bunların hepsinin sorunlu olduğunu söylüyorlar. Öneriniz ne olur? Kablolu olursa sorun olmaz. Sorunsuz beni götürebilecek, oyunlar içinde uygun olursa makbule geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir 1500 TL'lik mouse arıyorum, birden fazla mouse yorumlarına baktım. Logitech G203 adaydı, Rival 3 adaydı, Razer DeathAdder adaydı, G102 adaydı ama bunların hepsinin sorunlu olduğunu söylüyorlar. Öneriniz ne olur? Kablolu olursa sorun olmaz. Sorunsuz beni götürebilecek, oyunlar içinde uygun olursa makbule geçer.

Bu bütçede her ürün için illa birisi gelip hakkında kötü bir şey söyler. Ama adaylarınızdan gerçekten 1 tanesi bile parasını hak etmiyor.

Bunun için stok bekleyebilirsiniz.

Bütçe biraz artarsa ya da kupon bulunursa bu var.

Bu bütçede her ürün için illa birisi gelip hakkında kötü bir şey söyler. Ama adaylarınızdan gerçekten 1 tanesi bile parasını hak etmiyor.

Bunun için stok bekleyebilirsiniz.

Bütçe biraz artarsa ya da kupon bulunursa bu var.

Aula SC680 sadece kablosuz mu kullanıma açık? Sarjla vesaire uğraşmak istemiyorum açıkcası.

Aula SC680 sadece kablosuz mu kullanıma açık? Sarjla vesaire uğraşmak istemiyorum açıkcası.

Hayır kablolu da kullanabilirsiniz. Düşündüğünüz kadar da uğraşmıyorsunuz zaten. Zırt pırt bitmiyor bu ürünlerin şarjı. Kullanıma göre haftada 1 takarsınız.

Fiyatlara bağlı. Zenith fena ürün değil ama malzeme kalitesi pek iyi değil. Uyguna geliyorsa alınabilir. Hawk hakkında bir bilgim yok.
Aula SC680 özellik açısından gerçekten başarılı lakin uzun süreli bir mause mi? Yani kronik sorunu veya genel bir problemi var mıdır? Yoksa uzun süreli götürür mü?

Aula SC680 özellik açısından gerçekten başarılı lakin uzun süreli bir mouse mi? Yani kronik sorunu veya genel bir problemi var mıdır? Yoksa uzun süreli götürür mü?

Sosyal'de çok aldırdık. 1 kişi sadece sorun olduğunu söyledi, o da Amazon'dan direkt iade aldı. Onun dışında tanıdıklarımdan da alan ve aktif olarak kullanan var. Ciddi bir sorununu daha görmedim.

Kronik sorunlu olduğunu ve artık eskidiğini söylüyorlar , senin deneyimin nasıl? Başına sorun geldi mi?

Ben kullandım hocam, uzak durun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı