1500 TL FreeSync monitör önerisi

Max455

Kilopat
Makaleler
1
144 Hz 1 MS freesync destekli monitör arıyorum.
En fazla 1500 TL kadar. Kaliteli sitelerden, 24 veya 27 inç. VA panel. 5ms olması FPS oyunlarında bir sorun etmez ise 27 inç olanını düşünüyorum. Bir de HDMI üzerinden 144 Hz verebilir mi?
Aklımdakiler;

Son düzenleyen: Moderatör:
VA, TN bilmem ama Viewsonic'in o monitörünü önermem. Panel kalitesi kötü. TN almak daha mantıklı. AOC G2460PF önerebilirim. İçerisindeki Freesync çok iyi.

VA panel oyunlarda TN panelin gerisindedir. Yavaş olduğu için çeşitli kronik sorunları var.
Neye dayanarak bu bilgiyi verdiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Araştırırsanız görürsünüz.
VA panelde Ghosting ve color Bandling gibi birçok sorun var.
VA ve IPS oyundan ziyade film izlemek be tasarım, fotoğrafçılık işlerini temel alan bir yapıda.
Ayrıca kaliteli TN panellerin renklerinin VA’dan pek geri kalır bir tarafı yok. İki paneli de kullanan birisiyim.

O zaman Msi, Viewsonic, Asus gibi oyuncu odaklı firmalar neden va panel kullanıyorlar? Ek olarak ben e-sporcu değilim. Alacak olan arkadaş bu işlerle uğraşıyorsa ona göre seçim yapsın.

Msi optik düşünüyorum eğer o fiyata çıkarsam.

VA panel oyunlarda TN panelin gerisindedir. Yavaş olduğu için çeşitli kronik sorunları var.

VA, TN bilmem ama Viewsonic'in o monitörünü önermem. Panel kalitesi kötü. TN almak daha mantıklı. AOC G2460PF önerebilirim. İçerisindeki Freesync çok iyi.

Ozaman renkleri soluk olmayan tn panel önerin? Çünkü hangi tn panele elimi atsam siyahlar grimsi, görüş açısı çok dar ve renkler soluk cansız.

Ben XG2401 kullanıyorum ve memnunum, renk kalitesi gayet iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…