1500 TL gamepad seçimi

674743

Centipat
Merhaba, oyun oynamak için bir gamepad istiyorum. Forumdan ve internete bakarak kendi bütçem (Max 1500) bunları buldum. Birini çok öven var biri de ondan çok şikayetçi. Acaba aralarından hangisi daha iyi?
Logitech F710.
Trust GXT590.
Monster Clutch.
GameSir T4 Pro.
MSI GG Force GC20.

Arkadaşlar bir şey soracağım: Xbox gamepadi de çok övülüyor fakat attığım ürünler gibi dongle yok Bluetooth'la da kopuyor demiş bazı kişiler. Attığım gamepadleri kendi dongleıyla oynamak mı yoksa Xbox kol+Bluetooth dongle almak mı? Bluetooth ile dongle hız farkı oluşturur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
F710 2010 yılında çıktı 13 senelik bir gamepad. Bu bütçeye 2.el dualsense veya xbox 9.nesil gamepad öneririm. Piyasada zaten düzgün gamepad pek yok.

Ben az önce 2200 e microsoft tr garantili xbox controller aldım zam falan gelir diye.

Xbox kontrolcü daha uyumlu ve konforlu. Verdiğin fiyatın karşılığını alırsın. Ayrıca Amazon üzerinde renkli versiyonları da var ama galiba onların garantisi yok veya satıcıları Microsoft değil. Renklilerin bazıları siyah ve beyaz modellerinden daha ucuza satılıyor.

Microsoft Xbox Wireless Controller Siyah, 9. Nesil

Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil

TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyah

Eski nesil garantisi büyük ihtimalle olmayan veya başka ülkeye özel üretilmiş şu ürünü de alabilirsin.

Şarjlı pil, pil şarj cihazı vb. alman gerekecek.

Aldığın dongle Bluetooth sürümüne göre değişir. Bluetooth teknolojisinin detaylarına 4.0, 5.0 diye aratarak bakabilirsiniz.

Xbox kontrolcüsü almak daha mantıklı. Ama bütçemi çok üst düzeye çıkarmam diyorsan şu kontrolcüyü de öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GULIkit Kingkong 2 Pro Wireless Controller

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…