E EASUN Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, 1500 TL'ye kadar klavye arıyorum. Tercihen kablolu ama pili uzun giden ve gecikmesi az ise kablosuz da olabilir. Kaliteli ve RGB'li. Tercihen mekanik ve yurtta da kullanacağım için sessiz olursa iyi olur. Aklımdaki modeller: Logitech G213 Prodigy Kablolu Razer Blackwidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik SteelSeries Apex 3 TKL IP32 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Gamepower Ogre RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi ASUS TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Game Booster GM06B Plus TKL Red Switch Rainbow Mekanik Oyuncu Klavyesi Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Corsair K55 RGB Pro Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Game Booster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi
Arkadaşlar, 1500 TL'ye kadar klavye arıyorum. Tercihen kablolu ama pili uzun giden ve gecikmesi az ise kablosuz da olabilir. Kaliteli ve RGB'li. Tercihen mekanik ve yurtta da kullanacağım için sessiz olursa iyi olur. Aklımdaki modeller: Logitech G213 Prodigy Kablolu Razer Blackwidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik SteelSeries Apex 3 TKL IP32 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Gamepower Ogre RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Gamepower Warlock Compact Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi ASUS TUF Gaming K1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Razer Cynosa V2 Kablolu Oyuncu Klavyesi Game Booster GM06B Plus TKL Red Switch Rainbow Mekanik Oyuncu Klavyesi Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Altec Lansing ALGK8614GR Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Redragon K565R-1 Rudra RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Corsair K55 RGB Pro Membrane CH-9226765-TR Kablolu Oyuncu Klavyesi Game Booster G918 Fire Storm RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Gamepower Warlock Compact Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr
E EASUN Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 longwayy dedi: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... hocam peki yukardakilerden hiçbiri xpg den iyi değil mi ? ve neden ? ekipman konusunda bilgim pek yok ve öğrenmek istiyorum
longwayy dedi: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... hocam peki yukardakilerden hiçbiri xpg den iyi değil mi ? ve neden ? ekipman konusunda bilgim pek yok ve öğrenmek istiyorum
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 EASUN dedi: hocam peki yukardakilerden hiçbiri xpg den iyi değil mi ? ve neden ? ekipman konusunda bilgim pek yok ve öğrenmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Degil. Attigim XPG, Cherry MX switchlere sahip. Cherry MX icin piyasadaki en kaliteli switch modeli denilebilir.
EASUN dedi: hocam peki yukardakilerden hiçbiri xpg den iyi değil mi ? ve neden ? ekipman konusunda bilgim pek yok ve öğrenmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Degil. Attigim XPG, Cherry MX switchlere sahip. Cherry MX icin piyasadaki en kaliteli switch modeli denilebilir.
E EASUN Centipat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 longwayy dedi: Degil. Attigim XPG, Cherry MX switchlere sahip. Cherry MX icin piyasadaki en kaliteli switch modeli denilebilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam cevabınız için
longwayy dedi: Degil. Attigim XPG, Cherry MX switchlere sahip. Cherry MX icin piyasadaki en kaliteli switch modeli denilebilir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam cevabınız için
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.944 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 24 Haziran 2023 #6 longwayy dedi: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bunu öneririm bende. Attığınız tüm modellere baktım hiç biri bu klavyeden iyi değil. Hatta aralarında membran bile var yani.
longwayy dedi: XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Bunu öneririm bende. Attığınız tüm modellere baktım hiç biri bu klavyeden iyi değil. Hatta aralarında membran bile var yani.