Arkadaşlar merhaba yeni bir monitör alacağım 144Hz 1ms 24 inç özelliklerinde tavsiyeleriniz var mıdır? Ben iki tane buldum aralarından hangisini önerirsiniz veya başka tavsiyeniz varsa onu da söyler misiniz?
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.700,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam Curved düşünmüyorum ama bildiğim kadarıyla ASUS ve MSI monitörlerinin renk kalitesi bu fiyat aralığında en iyisi diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
@Cihatay, hayır, attığım modelin renk doğruluğu ve canlılığı daha iyi. MSI'larda ölü piksel sorunları mevcut, önermem. Bütçe yetiyorsa kesinlikle S2422HG öneririm, yetmiyorsa VP249QGR alınabilir.
2. attığınızı kullanıyorum. Bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışayım. Bir tane MSI monitör kullanıp iade ettim, bir sürü ölü piksel hediyesiyle geldi çünkü. Zaten MSI monitörler ölü pikselleriyle de anılıyor, ben de bizzat yaşadım. Şu an VP249QGR ve hoparlöründen memnunum. Monitörde de hoparlör olması bence önemli.
@Cihatay, hayır, attığım modelin renk doğruluğu ve canlılığı daha iyi. MSI'larda ölü piksel sorunları mevcut, önermem. Bütçe yetiyorsa kesinlikle S2422HG öneririm, yetmiyorsa VP249QGR alınabilir.
Bu özelliklerin sıradan kullanıcı için işlevi yok. Ki bunları bildiğinden emin de değilim.
Yazılım, WEB Tasarım vb. işlerle uğraşmıyorsa hiçbir anlamı yok.