D drake2825 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #11 Syphex01 dedi: Dareu öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum olacak hocam attığınız connect game sitesi pek sağlam durmuyor şikayetler var sorun olur mu sizce. miçobaba dedi: Bu mouse tutuş şekli palm mı? Genişletmek için tıkla... Bende çoğunlukla palm ya da claw şeklinde tutuyorum mouse.
Syphex01 dedi: Dareu öneririm hocam. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum olacak hocam attığınız connect game sitesi pek sağlam durmuyor şikayetler var sorun olur mu sizce. miçobaba dedi: Bu mouse tutuş şekli palm mı? Genişletmek için tıkla... Bende çoğunlukla palm ya da claw şeklinde tutuyorum mouse.
Syphex01 Femtopat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 25 22 Aralık 2024 #12 drake2825 dedi: Son bir sorum olacak hocam attığınız connect game sitesi pek sağlam durmuyor şikayetler var sorun olur mu sizce. Bende çoğunlukla palm ya da claw şeklinde tutuyorum mouse. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken garantisi yok diye düşünün evet biraz sıkıntı site ama mouse yönünden bakarsak cidden bu fiyata bayağı iyi
drake2825 dedi: Son bir sorum olacak hocam attığınız connect game sitesi pek sağlam durmuyor şikayetler var sorun olur mu sizce. Bende çoğunlukla palm ya da claw şeklinde tutuyorum mouse. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken garantisi yok diye düşünün evet biraz sıkıntı site ama mouse yönünden bakarsak cidden bu fiyata bayağı iyi
D drake2825 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #13 Syphex01 dedi: Hocam alırken garantisi yok diye düşünün evet biraz sıkıntı site ama mouse yönünden bakarsak cidden bu fiyata bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun mouse normal fiyatı 3000 bin TL bandında yorumlara baktığımda satıcı sitenin ürünlerin garantisi olmaması ben zaten pek garantiyle uğraşmam.
Syphex01 dedi: Hocam alırken garantisi yok diye düşünün evet biraz sıkıntı site ama mouse yönünden bakarsak cidden bu fiyata bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sağ olun mouse normal fiyatı 3000 bin TL bandında yorumlara baktığımda satıcı sitenin ürünlerin garantisi olmaması ben zaten pek garantiyle uğraşmam.