1500 TL GTX 950 sistem tavsiyesi

Charamelo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bana gtx 950 ile 1500tl civarı sistem toplar mısınız? Ben topladım ama bir bakın.''sinerji.gen.tr''den topladım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Adsız.png

Peki sizce sinerjiye güvenebilir miyim bazı kullanıcılar sıkıntı yaşıyormuş.Birde kasa tavsiye eder misiniz.Ayrıca sizin önerdiğiniz bir sistem var mı varsa paylaşır mısınız?

Peki sizce sinerjiye güvenebilir miyim bazı kullanıcılar sıkıntı yaşıyormuş.Birde kasa tavsiye eder misiniz.Ayrıca sizin önerdiğiniz bir sistem var mı varsa paylaşır mısınız?
Ben asla şansa inanmam. Ama iş donanım konusuna gelince beklemediğiniz bir şekilde sorunlar çıkabiliyor. Sinerji güvenilir yada güvenilmez diyemem çünkü hiç alışveriş yapmadım alışveriş yapan arkadaşlar var memnunlar sizin kaderiniz nasıl olur orasını bilemem işin sonunda güvenilir desem ve siz benim fikrim yüzünden alışveriş yapsanız ve anladığım kadarı ile bütçe sıkıntısı çekiyorsunuz yani herhangi bir üründe sıkıntı yaşama ihtimaliniz var keyfiniz nasıl isterse bir çok alternatif alışveriş sitesi mevcut.
Kasaya gelirsek bunları öneririm favorim zalman R1 tasarımı çok güzel ve 600 wat güç kaynağı var.
Zalman R1 600W Mid Tower Kasa Siyah
Zalman Z3 Plus Mid Tower Kasa/Siyah Güç kaynağıZalman ZM500-LE 500W Güç Kaynağı
Alternatif kasa AeroCool Aero 800 USB 3.0 4xFan 500W Siyah ATX Kasa

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı