1500 TL güç kaynağı önerisi

Saçma sapan ürünler atılmış. Ne PF, ne de DN serisi alınır.
Biraz daha çıkıp bunu alın.

Sizin dediğinizle bunun arasında sadece W farkı mı var? Öyle ise 550W yetmez mi? Yeterse;

Bu ürünle arasındaki fark çok fazla var mı?
Meşgul ediyorum kusura bakmayın hiç anlamadığım işlere kalkıştım yanlış bir şey yapmak istemiyorum. İşlemcinin soğutucusu ve power kaldı geriye, ekran kartı şimdilik düşünmüyorum ama ekran kartı da takılınca sorun yaşamak istemiyorum bir yandan da bütçem kısıtlı baya sıkmaya başladı bu konu beni. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yukarıdaki modellerin hepsi kalitelidir. Tipi ve fiyatı hangisi hoşunuza giderse onu sipariş verin. Her geçen saat fiyatı artıyor. Lanet olsun böyle piyasaya. Yukarıdaki PSU modellerinin hepsi RX 6700XT, RTX 4070, RTX 3070 gibi kartları dahi zorlanmadan besler merak etmeyin.

Yukarıdaki modellerin hepsi kalitelidir. Tipi ve fiyatı hangisi hoşunuza giderse onu sipariş verin. Her geçen saat fiyatı artıyor. Lanet olsun böyle piyasaya. Yukarıdaki PSU modellerinin hepsi RX 6700XT, RTX 4070, RTX 3070 gibi kartları dahi zorlanmadan besler merak etmeyin.
Çok teşekkür ederim sanırım fsp olanı alıcam biraz da mecbur yardımlarınız için minnettarım iyi günler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı