En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Sizin dediğinizle bunun arasında sadece W farkı mı var? Öyle ise 550W yetmez mi? Yeterse;
ATX 12 v2.52 standardına ve en son güvenlik yönetmeliğine (62368) uygun Hyper 80+ Pro power supply, üstün özellikleri ve tamamen siyah kablolara sahip
www.gaming.gen.tr
Bu ürünle arasındaki fark çok fazla var mı?
Meşgul ediyorum kusura bakmayın hiç anlamadığım işlere kalkıştım yanlış bir şey yapmak istemiyorum. İşlemcinin soğutucusu ve power kaldı geriye, ekran kartı şimdilik düşünmüyorum ama ekran kartı da takılınca sorun yaşamak istemiyorum bir yandan da bütçem kısıtlı baya sıkmaya başladı bu konu beni. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Yukarıdaki modellerin hepsi kalitelidir. Tipi ve fiyatı hangisi hoşunuza giderse onu sipariş verin. Her geçen saat fiyatı artıyor. Lanet olsun böyle piyasaya. Yukarıdaki PSU modellerinin hepsi RX 6700XT, RTX 4070, RTX 3070 gibi kartları dahi zorlanmadan besler merak etmeyin.
Yukarıdaki modellerin hepsi kalitelidir. Tipi ve fiyatı hangisi hoşunuza giderse onu sipariş verin. Her geçen saat fiyatı artıyor. Lanet olsun böyle piyasaya. Yukarıdaki PSU modellerinin hepsi RX 6700XT, RTX 4070, RTX 3070 gibi kartları dahi zorlanmadan besler merak etmeyin.