1500 TL hotswap klavye önerisi

Tradshot

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
2 senedir kullandığım klavyem bozulmaya başladı. Yavaştan yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Açıkçası çok fazla bir bütçem yok. Maksimum 1500 TL çıkabilirim, klavyenin ayarlanabilir RGB olmasına gerek yok. Bana göre gereksiz bir özellik ve klavyemde tek istediğim özellik hotswap olması. Önerilerinizi bekliyorum.

2 senedir kullandığım klavyem bozulmaya başladı. Yavaştan yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Açıkçası çok fazla bir bütçem yok. Maksimum 1500 TL çıkabilirim, klavyenin ayarlanabilir RGB olmasına gerek yok. Bana göre gereksiz bir özellik ve klavyemde tek istediğim özellik hotswap olması. Önerilerinizi bekliyorum.

Ajazz AK820 2.el bakabilirsiniz. Kendim 820 Pro kullanıcısıyım.

Royal Kludge R75 cok mu yumuşak basım hissi red switch gibi mi nasıl izah edebilecek var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ses videoları burada var.

Ses videoları burada var.

Bunları izledimde dostum switchleri 45 g mi 50 g mı onu anlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı