1500 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Önerisi

Beyler sağolun hangisi daha verimli olur @BY TALHA nınki mi? @Mehmet Karadayı mı?

Kardeş i3 6100 yerine İ3 6098p alsam olur mu ?

Technopat ın sistemimi daha iyi yoksa @BY TALHA yada @Mehmet Karadayı nın mı daha iyi? çok kararsızım şimdi apu pek sinmiyor ekran kartsız falanmış sanırım pek anlamıyorum. Sizce hangileri daha iyi lütfen yardımcı olur musunuz ?

Tamam sağol kardeş.

Son olarak nerden almalıyım teknobiyotik ucuz ama güvenmeli miyim? Vatan bilgisayarda bütçemi aşıyor.

Ram frekanslarının hiçbir önemi yok. Onları düşürebildiğin kadar düşür derim. Düşük seviye apu kuracaksan a8 vs apular makul ama gidip a10 7890k almak saçmalık. Çünkü dahili gpu kullandıklarından rami 2400 almak zorunda kalacaksın. Sistemin ramini kullanıyorlar. Athlon x4 840 ve düşük seviye bir ekran kartı alabilirsin çok daha iyi perfomans verir. Hem harici ekran kartı kullandığın için frekanstan kısabilirsin.

Arkadaşlar ben Gta5'i i3 6098p ve R7 370 4 Gb 1440x900da full ayarlarda 60 fpsde oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…