ArdaDemirwq Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #11 Bir tane daha sorum var elime kaç günde ulaşır acaba size de teşekkür ederim yardım ettiniz için.
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 255 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #12 ArdaDemirwq dedi: Bir tane daha sorum var elime kaç günde ulaşır acaba size de teşekkür ederim yardım ettiniz için. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen pazartesi kargoya verirler. Sonraki veya ondan ertesi gün eline ulaşır.
ArdaDemirwq dedi: Bir tane daha sorum var elime kaç günde ulaşır acaba size de teşekkür ederim yardım ettiniz için. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen pazartesi kargoya verirler. Sonraki veya ondan ertesi gün eline ulaşır.
ArdaDemirwq Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #13 Amazon.com.tr Bu alınır mı?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 10 Kasım 2024 #14 ArdaDemirwq dedi: Amazon.com.tr Bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Buda alınabilir evet.
gthcores Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 255 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #15 ArdaDemirwq dedi: Bir tane daha sorum var elime kaç günde ulaşır acaba size de teşekkür ederim yardım ettiniz için. Genişletmek için tıkla... Hocam 11.11 indirimleri gelebilir yarını bekleyin bence almak için.
ArdaDemirwq dedi: Bir tane daha sorum var elime kaç günde ulaşır acaba size de teşekkür ederim yardım ettiniz için. Genişletmek için tıkla... Hocam 11.11 indirimleri gelebilir yarını bekleyin bence almak için.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 10 Kasım 2024 #16 ArdaDemirwq dedi: Amazon.com.tr Bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Bide şunu atayım. Gümrük mevzuatı nedeniyle 1070TL üstü ürün siparişe verilemiyor ama yarın 1070TL altına düşerse indirimle kaçırmadan al çok iyi gamepad haberin olsun. Yarın Wraith falan da indirim yapacak yani Fantech de ucuzlayabilir.
ArdaDemirwq dedi: Amazon.com.tr Bu alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com Bide şunu atayım. Gümrük mevzuatı nedeniyle 1070TL üstü ürün siparişe verilemiyor ama yarın 1070TL altına düşerse indirimle kaçırmadan al çok iyi gamepad haberin olsun. Yarın Wraith falan da indirim yapacak yani Fantech de ucuzlayabilir.
ArdaDemirwq Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #17 Dediniz için teşekkürler yarın beklerim.