1500 TL kablosuz Gaming mouse önerisi

Bütçe
1500
claw ve şu anda g102 kullanıyorum tutuşta problem yaşamıyorum
İyzico ve parolapara ile G3 Ultra da alabilirsin. G102 ile aynı shape ve tüm kampanyalar devam ediyorsa 1200-1300 arasına geliyordu.

Tabi farklı bir shape mouse arıyorsan diğer seçeneklere de yönelebilirsin.

İyzico ve Parolapara ile G3 Ultra da alabilirsin. G102 ile aynı shape ve tüm kampanyalar devam ediyorsa 1200-1300 arasına geliyordu.

Tabii farklı bir shape mouse arıyorsan diğer seçeneklere de yönelebilirsin.

Hocam sence diğer önerilenmı iyidir bu mu neden.

Hocam sence diğer önerilenmı iyidir bu mu neden.
Öncelikle bu bütçelerdeki çoğu fare donanım olarak birbirine yakın hocam zaten. Çoğunu kullanırken de gözle görülür bir fark yaşamazsın. O yüzden bütçe bu civarlardayken kalan şeylere bakman daha mantıklı.
Mesela mouse şekli, ağırlığı, tutuş şeklin gibi şeylere.

2-3k bandında dediğim gibi çoğu fare zaten donanım olarak yeterli. Bu bütçelerde bir fare alacakken mouse şekline, ağırlığına, canın isterse malzeme kalitesine bakmak daha önemli hocam.
Sen G102 ye alıştıysan ve farklı şekilde bir fareye geçmek istemiyorsan G3 Ultra alabilirsin dedim o yüzden, tabi farklı bir şekle sahip mouse istiyorsan başka modeller de var.

Öncelikle bu bütçelerdeki çoğu fare donanım olarak birbirine yakın hocam zaten. Çoğunu kullanırken de gözle görülür bir fark yaşamazsın. O yüzden bütçe bu civarlardayken kalan şeylere bakman daha mantıklı.
Mesela mouse şekli, ağırlığı, tutuş şeklin gibi şeylere.

2-3k bandında dediğim gibi çoğu fare zaten donanım olarak yeterli. Bu bütçelerde bir fare alacakken mouse şekline, ağırlığına, canın isterse malzeme kalitesine bakmak daha önemli hocam.
Sen G102 ye alıştıysan ve farklı şekilde bir fareye geçmek istemiyorsan G3 Ultra alabilirsin dedim o yüzden, tabi farklı bir şekle sahip mouse istiyorsan başka modeller de var.
mükemmelsiniz sağ olun.

Evet, bende alışveriş yaptım.

Bir şey yapmamız gerekıyor mu yoksa Papara gibi direkt gelıyor mu?

Son düzenleme:
Bir şey yapmamız gerekıyor mu yoksa Papara gibi direkt gelıyor mu?
Uygulamayı indirip hesap kuruyorsun hocam, sonra alacağın ürünün fiyatı ne kadar ise o tutarı parolapara hesabına at. Ödemeyi de parolapara sanal kartı ile yapıyorsun, sonra 400 TL cashbackl veriyor.

Bu konuda da iyzico ve parolapara nasıl beraber kullanılıyor onu anlatmıştım ama iyzico wraith de geçerli değil diye hatırlıyorum. Sen sadece parolaparayı kullanacaksan üstteki anlattığım gibi yapman yeterli.

Bunu oku yeterli.

Bunu oku yeterli.
Çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı