1500 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500 TL

ahmettt193

Decapat
Daha fazla  
Şu an elimde MSI GM08 var kablolu ve eski bir mouse idare ediyor ama yükseltmek istedim. Bütçe maksimum 1500 cıkıyor ona göre bir kablosuz FPS oyunlarında iş görcek bir mouse önerirseniz cok guzel olur.

G305. Ben çok memnunum 3 sene oldu taş gibi hala.

Şu an elimde MSI GM08 var kablolu ve eski bir mouse idare ediyor ama yükseltmek istedim. Bütçe maksimum 1500 cıkıyor ona göre bir kablosuz FPS oyunlarında iş görcek bir mouse önerirseniz cok guzel olur.
İleride bütçeniz de olursa 4K Dongle alırsınız.
Bu bütçede daha iyileri var, tavsiye etmiyorum.

150 TL daha çıkabilirsen Darmoshark m3s öneririm. Kendim kullanıyorum memnunum sağlamlığı olsun. Kullanışı olsun.

https://www.amazon.com.tr/ATTACK-SHARK-SUPERLIGHT-İstasyonlu-Yükseltilmiş/dp/B0CGCXP19X?th=1&tag=operagx-def-sp-cos-v1-row-20

hocam eski kalıyo oneridiğiniz mouse daha iyileri var.
hocam bende bu konusunda kararsız kaldım 4 tane modeli var hangisini alacagımı bilemedim birde
150 TL daha çıkabilirsen Darmoshark m3s öneririm. Kendim kullanıyorum memnunum sağlamlığı olsun. Kullanışı olsun.
darmoshark m3s var ikisi arasında kararsızım r1 alacaksam hangi modeli almalıyım

R1 ya da F1 alırsan sadece 1000 Hz olarak kullanabiliyorsun 2000 Hz ya da 4000 Hz olarak kullanmak istersen ayrıca alıcı da alman gerekiyor.

Bütçeniz R1 modeline yetiyor, onun diğer 2 üst model de bütçenizi aşıyor zaten.

Öyle kalıyor R1.

R1 ya da F1 alırsan sadece 1000 Hz olarak kullanabiliyorsun 2000 Hz ya da 4000 Hz olarak kullanmak istersen ayrıca alıcı da alman gerekiyor.

Hocam o zaman 1000Hz SE Darmoshark m3s 2000Hz gosteriyor 200TL fark var onda gerekmıyor sanırsam alıcı. M3s mantıklı olur mu?

Öyle kalıyor R1.

Hocam o zaman 1000Hz SE Darmoshark m3s 2000Hz gosteriyor 200TL fark var onda gerekmıyor sanırsam alıcı. M3s mantıklı olur mu?
Evet onda direk kutudan çıkıyor onu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…