1500 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Selam arkadaşlar. Şuan Razer Basilisk X Hyperspeed kullanmaktayım. Rahatlık olarak elim çok büyük olmamasına rağmen ve bir nebze büyük bir mouse olmasına rağmen çok rahat geliyor. Özellikle baş parmak koyma yerleri vs. çok rahat. Ancak ilk başta çift tıklama sorunu, sonra dongle bozuldu derken değiştirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Switchlere contact cleaner sıkmaktan halleri kalmadı artık 1500 TL’ye kadar rahat, uzun ömürlü kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Ağırlık falan önemli değil. Tek kriterlerim uzun ömürlü ve rahat olması. Palm grip şeklinde tutuyorum.

Biraz daha artabilir misiniz?

Güzel bir kablosuz model bulunmuyor maalesef. R1 var ancak malzeme kalitesi ve mcu olarak kötü. 250mAh olması da dezavantaj.

Asus'un kampanyası ile 1800 liraya geliyor, o kampanya da geri ödemeli bir kampanya yani ilk etapta 2300 lira cepten çıkıyor. Konu sahibinin 2300 liraya çıkabileceğini sanmıyorum. Benim önerim 1900 TL'ye çıkılıyorsa Darmoshark M3S olur. Malzeme kalitesi kötü ama bu fiyata her şeyi mükemmel olan kablosuz mouse yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…