1500 TL kablosuz mouse önerisi

SidelingTree900

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL bütçem var kablosuz mouse alacağım çok sık olmasa da FPS oyunları oynarım. Onun dışında ortaya karışık tutuş şeklim palm.

Bu modele bir bakacağım.

Araştırdım ama GameGaraj dışında bir inceleme göremedim oda 2 dakikalık bir video.

Son düzenleme:
Bu modele bir bakacağım.

Araştırdım ama GameGaraj dışında bir inceleme göremedim oda 2 dakikalık bir video.

Gayet iyi mouse hocam sorun olmaz. Bu butcede bulabileceginiz en iyi sensor var icinde. Malzeme kalitesi ve batarya olarakta fiyat bandinin suan en iyisi.

Kronik sorunlu, rezil ve fosil bir mouse bulasma bile. Cildirirsin, cift tiklama sorunu ve takilma sorunu var.

Peki o zaman sanırım en iyi seçenek sizin dediğiniz mouse özellikleri benim de hoşuma gitti inceleme falan olmayınca bir tırstım ama sanırım o fareyi alacağım.

Hazır konu açmışken burada sorayım arkadaşta alacak mouse ama onun bütçesi 1000 TL kablosuz olacak oda.

Son düzenleme:
Peki o zaman sanırım en iyi seçenek sizin dediğiniz mouse özellikleri benim de hoşuma gitti inceleme falan olmayınca bir tırstım ama sanırım o fareyi alacağım.

Hazır konu açmışken burada sorayım arkadaşta alacak mouse ama onun bütçesi 1000 TL kablosuz olacak oda.

Butce 1200 oluyorsa GM80 Pro, olmuyorsa GM80 Plus alabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı