wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.686 Çözümler 10 Pazartesi 21:03 #11 Prime Ghost dedi: Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Genişletmek için tıkla... Resmi satıcı değilse muhtemelen iade üründür dongleside bozuktur artık gönderilmiyor diyerek yollamışlardır.
Prime Ghost dedi: Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Genişletmek için tıkla... Resmi satıcı değilse muhtemelen iade üründür dongleside bozuktur artık gönderilmiyor diyerek yollamışlardır.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.226 Çözümler 3 Pazartesi 21:10 #12 EmirHene dedi: A9 alınmaz, Hocam nasıl koyulmuyor, aşırı mantıksız. Genişletmek için tıkla... Michael_Kaiser dedi: Harbi aşırı mantıksız. Öyle "artık koymuyorlar" gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım gitti kablosuz diye satıyorlar sonrada usb dongle koyulmuyor diyorlar aklımızla alay edilir olduk geldiğim duruma bak ya. Kasım_0 dedi: Hocam bu şeydi sanki. Geçen de böyle bir konu vardı Türkiye de satilanlarda koymuyorlar demişti birisi. Pek hatırlamıyorum ama o mouse sanki bu mousedı. Genişletmek için tıkla... Niye kablosuz diye o zaman 1600 para baymamızı istiyorlar açıklamaya usb dongle çıkmıyor yazmakda mı zor bu satıcıya?
EmirHene dedi: A9 alınmaz, Hocam nasıl koyulmuyor, aşırı mantıksız. Genişletmek için tıkla... Michael_Kaiser dedi: Harbi aşırı mantıksız. Öyle "artık koymuyorlar" gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım gitti kablosuz diye satıyorlar sonrada usb dongle koyulmuyor diyorlar aklımızla alay edilir olduk geldiğim duruma bak ya. Kasım_0 dedi: Hocam bu şeydi sanki. Geçen de böyle bir konu vardı Türkiye de satilanlarda koymuyorlar demişti birisi. Pek hatırlamıyorum ama o mouse sanki bu mousedı. Genişletmek için tıkla... Niye kablosuz diye o zaman 1600 para baymamızı istiyorlar açıklamaya usb dongle çıkmıyor yazmakda mı zor bu satıcıya?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.217 Çözümler 5 Pazartesi 21:11 #13 Prime Ghost dedi: Niye kablosuz diye o zaman 1600 para baymamızı istiyorlar açıklamaya USB dongle çıkmıyor yazmakda mı zor bu satıcıya? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam emin değilim. Sadece geçenlerde böyle bir konu görmüştüm ama o konudaki mouseı hatırlamıyorum sizin mouse ile aynı olabilir.
Prime Ghost dedi: Niye kablosuz diye o zaman 1600 para baymamızı istiyorlar açıklamaya USB dongle çıkmıyor yazmakda mı zor bu satıcıya? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam emin değilim. Sadece geçenlerde böyle bir konu görmüştüm ama o konudaki mouseı hatırlamıyorum sizin mouse ile aynı olabilir.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.226 Çözümler 3 Pazartesi 21:11 #14 wherwismymnd dedi: Resmi satıcı değilse muhtemelen iade üründür dongleside bozuktur artık gönderilmiyor diyerek yollamışlardır. Genişletmek için tıkla... En ucuz 3 sitedede aynı mağaza satıyor birde öyle birşey olsa teşhir veya kullanılmış diye satarlardı.
wherwismymnd dedi: Resmi satıcı değilse muhtemelen iade üründür dongleside bozuktur artık gönderilmiyor diyerek yollamışlardır. Genişletmek için tıkla... En ucuz 3 sitedede aynı mağaza satıyor birde öyle birşey olsa teşhir veya kullanılmış diye satarlardı.
emreilh Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:15 #15 Machenike l7 mix, gankseninle koduyla 1500e alırsın.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.226 Çözümler 3 Dün 00:27 #16 emreilh dedi: Machenike l7 mix, gankseninle koduyla 1500e alırsın. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi nasıl hocam? Birde mcu'su iyi mi?
emreilh dedi: Machenike l7 mix, gankseninle koduyla 1500e alırsın. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi nasıl hocam? Birde mcu'su iyi mi?
emreilh Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 11:48 #17 Prime Ghost dedi: Malzeme kalitesi nasıl hocam? Birde mcu'su iyi mi? Genişletmek için tıkla... geçen hafta 1250ye geliyordu biraz bekleyebilirsin, machenike iyidir, mcu su hakkında bilgi verilmemiş ama kötü olacağını düşünmüyorum.
Prime Ghost dedi: Malzeme kalitesi nasıl hocam? Birde mcu'su iyi mi? Genişletmek için tıkla... geçen hafta 1250ye geliyordu biraz bekleyebilirsin, machenike iyidir, mcu su hakkında bilgi verilmemiş ama kötü olacağını düşünmüyorum.