1500 TL kasa önerisi

O doğru. Keşke 1000TL olsaydı.
Hava akışı hakkında bilgim yok, ezbere konuşmak istemem ancak kasa özelliklerine bakacak olursak 465X ayarında bir kasa. XPG Battlecruiser 300 TL daha ucuzken bence alınmaz. Ve üst panelde ızgara yok.

Hava akışı hakkında bilgim yok, ezbere konuşmak istemem ancak kasa özelliklerine bakacak olursak 465X ayarında bir kasa. XPG Battlecruiser 300 TL daha ucuzken bence alınmaz.

Hocam fakat tasarım işe karışınca tek atıyor. Sade ve güzel bir kasa. Zevk meselesi.
Bana XPG Battlecruiser çok itici geliyor mesela. Zorunda kalmadığım bir durum olmazsa hayatta almam.

Bana XPG Battlecruiser çok itici geliyor mesela. Zorunda kalmadığım bir durum olmazsa hayatta almam.
Çok kaslı bir kasa bence, ama itici gelmiyor bana. Kimisi kompakt kasaları sever o ayrı konu. Ben şahsen tasarımı için H510 Elite seçerdim. NZXT'nin kasaları biraz daha ucuz olsa, güzel olacak.

Al bunu, sana kahve bile yapar bu.
images (18).jpeg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı