1500 TL kasa önerisi

ErEn3158

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle selamlar, ben bir PC topladım ve ama kasa yok. Ben de araştırdım araştırdım bulamadım. Bana şöyle cafcaflı bir kasa önerir misiniz? Gamepower, Rampage gibi markalar almayı düşünmüyorum. Sıvı soğutma takacağım 280 mm, Kraken Z63 takacağım ve kasanın RGB'si diğer RAM'lerle uyumlu olsun yani kasa Aura Sync ile kontrol edilebilsin. Şık olsun, bol RGB olsun ve kalite olsun. Soğutmayla işim yok.

1500 TL'ye Gamepower falan alınmaz zaten. Anakartınızın modelini belirtmediğiniz ARGB-RGB ayrımı yapmadan önerilerimi yapıyorum, seçim sizin.
Tercihen ilk önerim Battlecruiser olur.

Amazon sitesindeki Battlecruiser hakkında küçük bir uyarı, anladığım kadarıyla ürün stoklarda yok, yani tedarik edilmesini beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Hocam 3 tane kaldı yazıyor ama.

Ben alttaki yoruma göre söyledim bunu, belki de stoklarda vardır, kesin bilgi yok yani.

Son düzenleme:
Bu konu bana bir yerden tanıdık geldi. Aynı konular farklı hesaplar.😲

Az bütçe arttırabilirseniz bunlar da var.

İleride fan ekleyebilirim derseniz bunlar da var. Ki View 51 alıp ona fan eklemek daha mantıklı bence ama kasa zevk meselesidir derler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı