Şöyle senin attın ile benim attım siyahı karşılaştırırsak seninki daha iyi ama benim attım beyazı seninkini daha iyisi ama beyaz alırsan kirlendiği zaman seni uğraştırır. Diyorsan temizlerim sıkıntı olmaz benim attığım beyazı daha iyi ama temizlemekle uğraşmak istemiyorsan senin attığın da alınabilir.
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.611,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.611,37 TL'den başlayan fırsatları yakala!
knk kasa iyi ama başka siteden bulursan ordan al incehesaptan 2 3 defa alım yaptım ve her seferinde ptt verildi malum bir şey oraya gittimi gelmiyo.2 hafta dağıtım şubesinden çıkmasını bekledim baktım çıkmıyo ben gidip aldım uzak olmasına rağmen.