1500 TL Kasa önerisi

Bütçe
1500
FLYGAME Fly Game 4*120mm Rgb Fan Gaming Kasa (PSU YOK) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bu nasıl acaba sizin attıklarınız mı iyi yoksa bu mu jak girişleri fln sağlam olur mu

Bir de bunu buldum

FLYGAME Fly Game 4*120mm Rgb Fan Gaming Kasa (PSU YOK) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu nasıl acaba sizin attıklarınız mı iyi yoksa bu mu jak girişleri falan sağlam olur mu?

Bir de bunu buldum.

Şöyle senin attın ile benim attım siyahı karşılaştırırsak seninki daha iyi ama benim attım beyazı seninkini daha iyisi ama beyaz alırsan kirlendiği zaman seni uğraştırır. Diyorsan temizlerim sıkıntı olmaz benim attığım beyazı daha iyi ama temizlemekle uğraşmak istemiyorsan senin attığın da alınabilir.

BITFENIX HELIOS Siyah Tempered Glass Mid Tower ATX Kasa
yan taraf tamperli cam deyilde plastik ola bilir çünkü Şeffaf yan panel olarak belirtilmiş.
@Lacaderal @Cor3d @Tesla Bobini şu an oluşturduğumuz listede en mantıklı olan hangisi?
knk kasa iyi ama başka siteden bulursan ordan al incehesaptan 2 3 defa alım yaptım ve her seferinde ptt verildi malum bir şey oraya gittimi gelmiyo.2 hafta dağıtım şubesinden çıkmasını bekledim baktım çıkmıyo ben gidip aldım uzak olmasına rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı