WellGöz
Kilopat
Daha fazla
Selamlar, bir kasa almak istiyorum öncelikli olan sağlamlık ve soğutma. Maksimum bütçem 1500 TL. Araştırdığımda aşağıdaki 4 kasayı bulabildim ama aralarında kararsız kaldım. Temperli camın kolay kırılabildiğini duydum, bu konuda da aydınlatabilirseniz sevinirim.
www.n11.com
www.pazarama.com
m.n11.com
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
Strong North 4x 120mm Rgb Reset Buton Mesh Atx Gaming Oyuncu Kasası Powersız Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined Strong North 4x 120mm Rgb Reset Buton Mesh Atx Gaming Oyuncu Kasası Powersız ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined Strong North 4x 120mm Rgb Reset Buton Mesh Atx Gaming Oyuncu Kasası Powersız fırsatlarını kaçırma.
Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Melody 4x12 CM Auto Rainbow Fanlı Temper Cam Mesh Panel Gaming Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Son düzenleyen: Moderatör: