Sizde haklısınız fiyat olarak ben edeceğini düşünüyorum.Kaliteli bir sistem olduğunu 280x veya gtx 780 gibi bir vga desteğiyle 1080p de hiç bir oyunda sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum sistemimim.Saygılar tşkler
Sizde haklısınız fiyat olarak ben edeceğini düşünüyorum.Kaliteli bir sistem olduğunu 280x veya gtx 780 gibi bir vga desteğiyle 1080p de hiç bir oyunda sıkıntı yapmayacağını düşünüyorum sistemimim.Saygılar tşkler
2.el fiyatlarını tek tek yazmak istemedim neyse.Rama eski diyorsun eskiyse arkadaşa neden 1600mhz ram önerdin Bu konuda polemiğe girmek istemiyorum.Zorla bişey satmıyorum.Evet ekran kartının değişmesi gerekiyor.İyi forumlar.
Anakart'ın LGA 775 Soket. İşlemci de öyle. Anakart ve işlemcinin eski olduğu zaten belli. 1500TL'ye topladığım sistem ile sizin sisteminizi karşılaştırmamak gerek. 9600GT , LGA 775 ve DDR3 bir sistem ile MSI 750ti , Skylake ve DDR4 yeni nesil sistem karşılaştırmak mantıksız. Dediğim bileşenler hariç ( RAM , anakart , işlemci ve ekran kartı ) satılabilir durumda ve kaliteliler de. 1500TL bütçesi olan kişi için o bileşenleri haricen satmanız daha mantıklı olur bence fakat satıcı sizsiniz ve parayı da siz belirlersiniz Bu konuda özgürsünüz
arkadaşlar yazdığınız için çok sağ olun
madheart hocam maalesef o sistem bence de 1500 etmez 1gamer isimli arkadaş o fiyata sistem toplamış sizinkinden daha iyi geldi bana. 2.el dememin sebebi ise ddr4 lü ekran kartınında biraz daha iyi olduğu bir sistem almak. ayrıca i3 6100 modeli için ddr3 ram oluyor mu ? ddr4 destekli diye biliyorum ben ama