1500 TL keycaps önerisi

Retekai

Yoctopat
Daha fazla  
Epomaker HE68 aldım. Rengi beyaz olduğundan pek beğenemedim. Klavye mükemmel aşırı memnunum. Hissiyatı olsun sesi olsun güzel ama renk olarak tatmin olamadim. İade etmekle de pek uğraşamam ama yine de hem keycaps hem de klavye önerisi yaparsanız sevinirim. İade edersem 3 bin TL kadar bütçem olur ama etmezsem keycaps alırsam 1500 TL falan alabilirim.

Epomaker HE68 aldım. Rengi beyaz olduğundan pek beğenemedim. Klavye mükemmel aşırı memnunum. Hissiyatı olsun sesi olsun güzel ama renk olarak tatmin olamadim. İade etmekle de pek uğraşamam ama yine de hem keycaps hem de klavye önerisi yaparsanız sevinirim. İade edersem 3 bin TL kadar bütçem olur ama etmezsem keycaps alırsam 1500 TL falan alabilirim.
Ne tür bir keycaps arıyorsun yandan baskılı mı?

Hocam hiç bir bilgim yok o konuda o yüzden siyah renk ve uyumlu olsun yeter diye düşünüyorum
1765288206640.png
1765288271633.png

Şu tarzda sever misin yoksa daha farklı modeller mi tercih edersin?

Hiç farketmez iki türlü de olur

Baya bir model ekledim hocam siyah olanlardan, sen bir göz at olmazsa diğer sitelere de bir göz atarız.

Baya bir model ekledim hocam siyah olanlardan, sen bir göz at olmazsa diğer sitelere de bir göz atarız.
Hocam sıfır yok mu acaba

Temudan hiç almadım güvenilir mi hocam
Güvenilir sorun yaşamazsın, hatta iade konusunda çoğu yurt içi firmasından daha iyiler. Üründe bir sorun varsa direkt para iadesi yapıyorlar. Ama şöyle bir sorun var sepette 550 TL alt limit var, bir aralar o limiti kaldırma taktikleri vardı ama hala var mıdır bilmiyom. Taktik yoksa bile 550 TL nin altındaki keycaplerden almayı düşünüyorsan keycaplerin yanına 1 2 küçük şey ekle limiti tamamlamak için. Ödemeyi yaptıktan sonra keycaps harici aldıklarını iptal edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı