KS KS VgasızMonitör Centipat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #11 Galiba sizde mekanik klavye kullanıyorsunuz. benimişte v2 dedi: O zaman sıkıntı olur Razer. Bana biraz süre ver arıyorum. Bende ilk başlarda sesli klavye seviyordum çok güzeldi ama artık baymaya başladı nefret ediyorum o yüzden diyorum . Discord filan var mı oradan yazışırız daha kolay olur ? Genişletmek için tıkla... Var dc isminiz ?
Galiba sizde mekanik klavye kullanıyorsunuz. benimişte v2 dedi: O zaman sıkıntı olur Razer. Bana biraz süre ver arıyorum. Bende ilk başlarda sesli klavye seviyordum çok güzeldi ama artık baymaya başladı nefret ediyorum o yüzden diyorum . Discord filan var mı oradan yazışırız daha kolay olur ? Genişletmek için tıkla... Var dc isminiz ?
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 17 Temmuz 2020 #12 VgasızMonitör dedi: Galiba sizde mekanik klavye kullanıyorsunuz. Var dc isminiz ? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki.
VgasızMonitör dedi: Galiba sizde mekanik klavye kullanıyorsunuz. Var dc isminiz ? Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki.