1500 TL klavye önerisi

Bütçe
1500

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm, Redragon indrah klavyem maalesef 6 tane tuşu bozuldu ve RGB de bozuldu o yüzden kullanılamaz halde. Önerebileceğiniz mekanik Blue Switch ya da Red Switch klavye varsa yazabilirsiniz. Eskiden 400 liraya rahat alınıyordu şu an Allah bilir kaç olmuştur :D. Macro tuşlarının olması gibi şeyler gereksiz zaten bilek desteğini de masaya sığmıyor diye çıkartıyordum. Ses çıkartması önemli değil zaten geceleri kullanan bir insan değilim hafta sonu sabahleyin kullanırım hafta için 5-6 gibi kullanırım. Yapabileceğim her şeyi denedim ama maalesef klavye hiçbir şekilde o tuşları basmıyor. Garanti zaten bitmiştir 2 yıl oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden 2 saatte bir tek sen görmüşsün beni dostum. Sağ ol.
Hocam eğer bilek desteği sıkıntı olmasaydı XPG Summoner da önerebilirdim. Red switch olanının stokları bitti ama blue switch olanı hala bulunuyor. Switch olarak Strix Scope daha iyi, XPG Summoner'da ise durdurma/oynatma tuşu, ses tekerleği, bilek desteği bulunuyor. Bunlar önemli değilse Strix Scope alabileceğiniz en iyi klavye.

Hocam eğer bilek desteği sıkıntı olmasaydı XPG Summoner da önerebilirdim. Red Switch olanının stokları bitti ama Blue Switch olanı hala bulunuyor. Switch olarak STRIX Scope daha iyi, XPG Summoner'da ise durdurma/oynatma tuşu, ses tekerleği, bilek desteği bulunuyor. Bunlar önemli değilse STRIX Scope alabileceğiniz en iyi klavye.

Bilek desteği gereksiz olarak görüyorum. Yani sıkıntı yapmıyor. Hangisi daha iyi ise o alınır tabii ki :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı