Selamlar. Ben mouse olarak Razer markası kullanıyorum ama klavyede uzun zamandır Logitech G213 klavyeyi kullanıyorum. Yoğun kullandığım halde hiçbir sorun yaşamadım, eğer Razer dışı düşünürsen buna bir bak derim. (anlık olarak Amazon'da fiyatı 1135TL) Saygılarımla.
Amazon Link
Sorunlu bir klavye, kendim kullanıyorum. Bende de sadece Tab ve ses kısma tuşuna sert basmam gerekiyor. Birçok konu var.
Logitech G213 N tuşu tam basmıyor
Klavyeyi alalı 1 ay oldu olmadı ilk günden beri olan bir sıkıntı olsa da başta bu kadar değildi. Özellikle oyun oynarken sesli konuşma tuşu N harfine atalı ve konuşurken sesim kesik kesik gidiyor yani temassızlık var. Sorunun çözülmesini ya da klavyenin değiştirilmesini istiyorum nasıl...www.technopat.net
Logitech G213 klavyede bazı tuşlar basmıyor
Selamlar. Dün garantiye yolladığım Logitech G213 klavyem geri geldi. yollama sebebim yine başlıkta belirttiğim gibi bazı tuşlarının basmamasıydı. Bundan önce kullandığım diğer klavyelerde de bu tarz problemler oldu ve klavyeleri değiştire değiştire G213'e kadar geldim. Sorum ise şu; bu sorunu...www.technopat.net
Logitech G213 tuşu basmıyor
Klavyede Shift tuşunda bir sorun var zaman zaman basmama gibi bir problemi var okuduğum kadarıyla kronik bir sorunmuş. Garantiye göndermeye çalışacağım. Benzer model kullanan arkadaşlar illaki bu sorunu yaşamıştır. Nasıl bir çözüm buldunuz ya da garantiye gönderme sürecinde sorun yaşanıyor mu?www.technopat.net
Logitech G213 "t" tuşu basmıyor
Logitech G213, Oyuncu Klavye, USB, Siyah: Amazon.com.tr Dostlar Amazon'dan bunu aldım fakat "t" tuşu tam olarak çalışmıyor. Sert basmayınca "t" tuşunu hiç algılamıyor. 10 tane hafif dokunmada 3-4 tane "t" basıyor sadece. Ben şimdi bunu cidden geri mi vereceğim? Çözümü olamaz mı?www.technopat.net
Logitech G213 D tuşu basmıyor
Merhabalar Logitech G213 klavyesi sahibiyim, kullananların memnun olduğu söylendiği gibi bazı tuş basmama sorunları da olabiliyormuş. Özellikle oyun oynarken D tuşunun yer yer basmaması canımı sıkmaya başladı, bu sorun için neler yapılabilir? Sanırım klavye tuşları temizlemek için...www.technopat.net
Selamlar. Dün garantiye yolladığım Logitech G213 klavyem geri geldi. yollama sebebim yine başlıkta belirttiğim gibi bazı tuşlarının basmamasıydı. Bundan önce kullandığım diğer klavyelerde de bu tarz problemler oldu ve klavyeleri değiştire değiştire G213'e kadar geldim. Sorum ise şu; bu sorunu...www.technopat.net
Logitech G213 tuş basmıyor
Merhaba. Ben Logitech G213 aldım ama bazı tuşları basmıyor. Özellikle space tuşu basmıyor ve ben Minecraft oynayanlar bilir space tuşu çok lazım. Bunun çözümü ne?www.technopat.net
Logitech G213 tuş basmıyor
2-3 yıldır kullandığım Logitech G213 model klavyede hiçbir sorun yokken dün tuşları üzerine sertçe düştü ve ş, l, p, tuşları sadece sert bastırınca yazılıyor. Acaba çözümü var mıdır?www.technopat.net
Dierya DK61e, Kemove k68.
İllaki Razer istiyorsan bu ama Switch çok sesli. Ayrıca yay sesi problemi varmış.
![]()
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Tenkeyless Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu Dierya'yı bu aralar sık duyuyorum daha önce hiç duymadım nasıldır.
Gayet düzgün bir marka. Önemli olan ürün. Ürün bir şahane.Hocam bu Dierya'yı bu aralar sık duyuyorum daha önce hiç duymadım nasıldır.
Gayet düzgün bir marka. Önemli olan ürün. Ürün bir şahane.
Hocam ben aldım klavye çalışmadı 2 bilgisayardada ışık bile yanmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.