1500 TL klavye önerisi

Bilibo

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL'ye kadar klavye arıyorum. Razer olursa daha iyi olur Razer setup kurmak istiyorum, şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dierya DK61E, Kemove K68.

İlla ki Razer istiyorsan bu ama switch çok sesli. Ayrıca yay sesi problemi varmış.

Selamlar. Ben mouse olarak Razer markası kullanıyorum ama klavyede uzun zamandır Logitech G213 klavyeyi kullanıyorum. Yoğun kullandığım halde hiçbir sorun yaşamadım, eğer Razer dışı düşünürsen buna bir bak derim. (anlık olarak Amazon'da fiyatı 1135TL) Saygılarımla.
Amazon Link

Selamlar. Ben mouse olarak Razer markası kullanıyorum ama klavyede uzun zamandır Logitech G213 klavyeyi kullanıyorum. Yoğun kullandığım halde hiçbir sorun yaşamadım, eğer Razer dışı düşünürsen buna bir bak derim. (anlık olarak Amazon'da fiyatı 1135TL) Saygılarımla.
Amazon Link

Kronik tuş basmama sorunlu klavye.

Sorunlu bir klavye, kendim kullanıyorum. Bende de sadece Tab ve ses kısma tuşuna sert basmam gerekiyor. Birçok konu var.

Dierya DK61e, Kemove k68.

İllaki Razer istiyorsan bu ama Switch çok sesli. Ayrıca yay sesi problemi varmış.

Hocam bu Dierya'yı bu aralar sık duyuyorum daha önce hiç duymadım nasıldır.

Hocam bu Dierya'yı bu aralar sık duyuyorum daha önce hiç duymadım nasıldır.

Dierya markası fazla önemli değil. Asıl güzel olan taraf klavye Gateron switchler kullanıyor. Cidden en sağlam switchlerden biri. Bu bütçeye nimet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı