kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.651 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #31 xDorukz dedi: hocam beyaz istiyorum ama klavye ve mouse pada uyumlu olucakta bide bende razer ornata v3 var ama sıktı o yüzden değişiyorum beyaz lazım Genişletmek için tıkla... Attiklarim beyaz zaten iyi bakın. İlk attigim 2 amazon linkindeki klavyeler onceliginiz olsun.
xDorukz dedi: hocam beyaz istiyorum ama klavye ve mouse pada uyumlu olucakta bide bende razer ornata v3 var ama sıktı o yüzden değişiyorum beyaz lazım Genişletmek için tıkla... Attiklarim beyaz zaten iyi bakın. İlk attigim 2 amazon linkindeki klavyeler onceliginiz olsun.
xDorukz Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #32 kxy dedi: Attiklarim beyaz zaten iyi bakın. İlk attigim 2 amazon linkindeki klavyeler onceliginiz olsun. Genişletmek için tıkla... hocam aldığım çok mu kötüki
kxy dedi: Attiklarim beyaz zaten iyi bakın. İlk attigim 2 amazon linkindeki klavyeler onceliginiz olsun. Genişletmek için tıkla... hocam aldığım çok mu kötüki
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.651 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #33 xDorukz dedi: hocam aldığım çok mu kötüki Genişletmek için tıkla... Attiklarima gore kotu hocam. Switchleri cok sesli kafa sisiriyor bir sure sonra kulaklik taksaniz bile fayda etmiyor. Yan odadaki kişi sizle beraber dinler klavye sesini o derece.
xDorukz dedi: hocam aldığım çok mu kötüki Genişletmek için tıkla... Attiklarima gore kotu hocam. Switchleri cok sesli kafa sisiriyor bir sure sonra kulaklik taksaniz bile fayda etmiyor. Yan odadaki kişi sizle beraber dinler klavye sesini o derece.
xDorukz Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #34 kxy dedi: Attiklarim beyaz zaten iyi bakın. İlk attigim 2 amazon linkindeki klavyeler onceliginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Klasse Pro Gaming Mousepad hocam mouse pad olarak bunu aldım nasıl?
kxy dedi: Attiklarim beyaz zaten iyi bakın. İlk attigim 2 amazon linkindeki klavyeler onceliginiz olsun. Genişletmek için tıkla... Klasse Pro Gaming Mousepad hocam mouse pad olarak bunu aldım nasıl?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.651 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #35 İyidir hocam Klasse. Guzel bir secim olmus.
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 3 Nisan 2025 #36 xDorukz dedi: arkadaşımda var o önerdi bana başka ne alabilirdim Genişletmek için tıkla... onu iade et bunu al pismanolmazsinhttps://www.gamegaraj.com/urun/aigo-gd87-starry-blue-mekanik-klavye-yellow-switch-ingilizce/
xDorukz dedi: arkadaşımda var o önerdi bana başka ne alabilirdim Genişletmek için tıkla... onu iade et bunu al pismanolmazsinhttps://www.gamegaraj.com/urun/aigo-gd87-starry-blue-mekanik-klavye-yellow-switch-ingilizce/
xDorukz Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #37 kxy dedi: İyidir hocam Klasse. Guzel bir secim olm Genişletmek için tıkla... meyvesuyu1234 dedi: onu iade et bunu al pismanolmazsinhttps://www.gamegaraj.com/urun/aigo-gd87-starry-blue-mekanik-klavye-yellow-switch-ingilizce/ Genişletmek için tıkla... o kadar kalmadı iptal etsem bile alamicam bunu
kxy dedi: İyidir hocam Klasse. Guzel bir secim olm Genişletmek için tıkla... meyvesuyu1234 dedi: onu iade et bunu al pismanolmazsinhttps://www.gamegaraj.com/urun/aigo-gd87-starry-blue-mekanik-klavye-yellow-switch-ingilizce/ Genişletmek için tıkla... o kadar kalmadı iptal etsem bile alamicam bunu
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.651 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #38 xDorukz dedi: O kadar kalmadı iptal etsem bile alamayacağım bunu. Genişletmek için tıkla... Attığım Dierya'lara baktınızmı hocam?
xDorukz dedi: O kadar kalmadı iptal etsem bile alamayacağım bunu. Genişletmek için tıkla... Attığım Dierya'lara baktınızmı hocam?
xDorukz Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #39 kxy dedi: İyidir hocam Klasse. Guzel bir secim olmus. Genişletmek için tıkla... iptal ettim amozondan para gelince bunu alcam red switch www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVCVTBC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 kxy dedi: Attığım Dierya'lara baktınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... baktım hocamda ucuz olduğundan içime sinmedi fazla
kxy dedi: İyidir hocam Klasse. Guzel bir secim olmus. Genişletmek için tıkla... iptal ettim amozondan para gelince bunu alcam red switch www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVCVTBC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 kxy dedi: Attığım Dierya'lara baktınızmı hocam? Genişletmek için tıkla... baktım hocamda ucuz olduğundan içime sinmedi fazla
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.651 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #40 xDorukz dedi: iptal ettim amozondan para gelince bunu alcam red switch www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVCVTBC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Genişletmek için tıkla... Bundada kronik yay sesi sorunu var hocam. xDorukz dedi: baktım hocamda ucuz olduğundan içime sinmedi fazla Genişletmek için tıkla... Yurtdisindan geliyor hocam. 1100 liraya geliyor vergi ve kargo ucreti ile. O yuzden fiyati uygun. Mukemmel klavyedir ama. Red Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Brown Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
xDorukz dedi: iptal ettim amozondan para gelince bunu alcam red switch www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVCVTBC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 Genişletmek için tıkla... Bundada kronik yay sesi sorunu var hocam. xDorukz dedi: baktım hocamda ucuz olduğundan içime sinmedi fazla Genişletmek için tıkla... Yurtdisindan geliyor hocam. 1100 liraya geliyor vergi ve kargo ucreti ile. O yuzden fiyati uygun. Mukemmel klavyedir ama. Red Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Brown Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et