M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 3 Nisan 2025 #41 xDorukz dedi: iptal ettim amozondan para gelince bunu alcam red switch www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVCVTBC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 baktım hocamda ucuz olduğundan içime sinmedi fazla Genişletmek için tıkla... YA BAK K617 ALMA DİYORUM pişman olucaksin AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - Game Garaj pişman olmicagin bir klavye
xDorukz dedi: iptal ettim amozondan para gelince bunu alcam red switch www.amazon.com.tr/gp/product/B09BVCVTBC/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 baktım hocamda ucuz olduğundan içime sinmedi fazla Genişletmek için tıkla... YA BAK K617 ALMA DİYORUM pişman olucaksin AIGO A87 Starry Blue Mekanik Klavye Yellow Switch (İngilizce) - Game Garaj pişman olmicagin bir klavye
xDorukz Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #42 kxy dedi: Bundada kronik yay sesi sorunu var hocam. Yurtdisindan geliyor hocam. 1100 liraya geliyor vergi ve kargo ucreti ile. O yuzden fiyati uygun. Mukemmel klavyedir ama. Red Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Brown Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam amazondan iptal ettimde siparişi para ne zaman gelir?
kxy dedi: Bundada kronik yay sesi sorunu var hocam. Yurtdisindan geliyor hocam. 1100 liraya geliyor vergi ve kargo ucreti ile. O yuzden fiyati uygun. Mukemmel klavyedir ama. Red Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Brown Switch: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam amazondan iptal ettimde siparişi para ne zaman gelir?