Daha önce xDrive Akdeniz aldım ve iade ettim çünkü bağdaş kurduğumda yandaki sert çıkıntılar rahatsız ediyordu. Sonuçta PC başında uzun süre oturuyoruz sürekli ayaklarımız aşağıda oturmuyoruz. İnternette arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. 1500TL civarına oturma yerinde çıkıntı olmayan kaliteli düzgün koltuk yok mu? Bir türlü bulamadım.
Oyuncu koltuğu olması şart değil rahat olsun yeter ofis, oda fark etmez. İnternette bir sürü ofis koltuğu üreticisi var hangisi kaliteli iyidir onu da bilemedim açıkçası.
IKEA JARVFJALLET son iki gündür benimde çok dikkatimi çekiyor. Yarın mağazaya gidip deneyeceğim. Bir de kollar orjinalin de sabit hareketsiz kollar sanırım. Ekşiden bir yazarda gördüm ikeanın kollarını almak yerine xdrive 3d hareketli kol alıp sabitlemiş. Bana da mantıklı geldi. Beğenirsem mağazadan kolsuz alıcam. Sıkıntısını yaşamazsam hiç kol almam gerekmez böylece belki de. Sizin de tecrübeniz yok sanırım bu sandalyelerle iyi gibi dediğinize göre.
Bu mesajla kullanım deneyimi olan varsa genel bir fikir verebilir mi diyeyim o hâlde.
İyi güzel ama oturma yerindeki çıkıntılar bundada rahatsız edecek eminim, XDrive'da bu sorunu yaşamıştım oturma yerinde çıkıntı olmayan koltuk bakıyorum.