1500 TL Laptop Önerisi

Merhabalar. :) Arkadaşımın laptopu bozulduğu için kendisine laptop bakıyor ve benden yardım istedi. Kendisi sosyal medya, Office programları dışında bir şey yapmayacak, oyun oynanmayacak bir laptop veya ekranı dönebilen tarzda olanlara bakıyor. Kasmayacak, kendisine fazla sorun çıkartmayacak, şık bir ürün olursa sevinirim arkadaşlar. İyi sosyaller dilerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Acer ve Dell eskiden tavsiye etmiyorlardı pek, hemen bozuluyordu, çok dandikti yani ama o zamandan bu zamana elbette zaman geçti ve ben pek anlamıyorum açıkçası Laptop'lardan. Bir de afedersiniz söylemeyi unutmuşum: Bütçesi arkadaşın 1500TL ama 1000TL civarlarında olsa onun için iyi olur çünkü fazla sıkışmak istemiyor. :/ Yine de teşekkür ederim.

Arkadaşın verdiği linkte ekran kartı belleği 2GB sistem belleği 4GB olarak yazıyor yalnışınız olmasın?
Bende arkadaş 2GB RAM var dediği için tekrar bakmadım ama haklısınız hocam 4GB RAM varmış paylaştığım linkte :)
Afedersiniz yanlış bakmışım. :/ Arkadaş daha şık ve zarif bir şeyler bakıyor, bu biraz kaba gelmiş kendisine. :/

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı