1500 TL laptop önerisi

kajadere

Kilopat
Gençler, arkadaşım laptop satıyor. Üniversite öğrencisiyim. Web'de gezerken asla yavaşlamaması gerekiyor. Film ve dizi'de izliyeceğim. CS-GO, long Dark vb. Gibi oyunlar oynamak istiyorum. Sizce sıkıntı çıkarır mı? 1000-1500 TL arası halledeceğiz sanırsam.
IMG_20191028_164312.jpg
IMG-20191028-WA0010.jpg
IMG-20191028-WA0011.jpg
IMG-20191028-WA0013.jpg
IMG-20191028-WA0014.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata daha iyisini alabileceğini düşünmüyorum. 1400-1500 TL eder o laptop -eğer temiz ve sorunsuzsa. PC'de herhangi bir bozukluk olmadığından emin ol. Tek tek kontrol et tüm parçaları. Pil de sağlamsa 1500 eder. Bozuk olan her parça için parçanın fiyatını kır. Düşük seviye oyun oynayabilirsin, entegre grafik ile. U tipi düşük güç tüketimi işlemcisi olduğu için uzun saatler pil gücüyle kullanırsın. Pil bozuksa yeni pil almalısın.

Ekran kartını soranları anlamıyorum. O fiyata ne bekliyorsunuz? 980m mi?

Son düzenleme:
Sistem fena değil ama dediğiniz oyunları açıp açmaması tamamen ekran kartına bağlı ve resimlerde ekran kartı görünmüyor. Sistemin donmasını istemiyorsanız sistemde yoksa SSD takmanızı tavsiye ederim. Çok pahalı şeyler değiller ama beni deli eden bilgisayarım SSD takviyesinden sonra gerçekten bilgisayar olmuştu 😀

Sistem fena değil ama dediğiniz oyunları açıp açmaması tamamen ekran kartına bağlı ve resimlerde ekran kartı görünmüyor. Sistemin donmasını istemiyorsanız sistemde yoksa SSD takmanızı tavsiye ederim. Çok pahalı şeyler değiller ama beni deli eden bilgisayarım SSD takviyesinden sonra gerçekten bilgisayar olmuştu 😀
Kusura bakmayın geç cevap veriyorum
IMG-20191029-WA0001.jpg

Ekran kartını soranları anlamıyorum. O fiyata ne bekliyorsunuz? 980m mi?

Arkadaş birkaç oyunda oynamak istiyormuş sadece işlemci ve ram e bakarak mı söyleyelim bunu?
B
Valla gönül daha iyilerini ister ama malum paramız belli :( Ekran kartının oyun performansına baktım pek iyi değil ama yapıcak birşey yok.
Ben netbook ile yetinmeye çalışıyorum şuan yakında güzel bir masaüstü alacağım. Netbook'un modeli Asus Eee Pc 701, yani ilk çıkan netbook :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı