Minecraft oynayabileceğim dizüstü bilgisayar(notebook) arıyorum bütçe 1000TL ve 1500TL arası bu bütçede bir şey yazarsanız sevinirim eğer bilgisayar iyi ise 1500TL üzerine çıkmaya çalışacağım.
Minecraft oynayabileceğim dizüstü bilgisayar(notebook) arıyorum bütçe 1000TL ve 1500TL arası bu bütçede bir şey yazarsanız sevinirim eğer bilgisayar iyi ise 1500TL üzerine çıkmaya çalışacağım.
Lnkte aşağılara doğru indin mi hangi oyunlarda kaç FPS alacağı yazıyor. Bundan iyisini bulabilirsen bak testine ama bu bilgisayar Minecraft'ta 60 FPS'i geçiyor tabI2.
HP 14-CM0607NT AMD Ryzen 3 2200U 4GB 256GB SSD Freedos 14" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus X402BP-GA054T AMD A9 9420 4GB 1TB R5 M420 Windows 10 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
bakabilirsiniz. İkinci el konusunda pek bilgili değilim öneren arkadaşlar olacaktır.
İnternetten alırsan daha ucuza getirirsin ya da 2 aya black friday geliyor. O zaman büyük indirimler oluyor internet sitelerindeki ürünlerde. Bence bekle daha ucuza getirirsin. Bütçen zaten kısıtlı.
İnternetten alırsan daha ucuza getirirsin ya da 2 aya black friday geliyor. O zaman büyük indirimler oluyor internet sitelerindeki ürünlerde. Bence bekle daha ucuza getirirsin. Bütçen zaten kısıtlı.
Ya da 2.el masasütü topla ankart işlemci ram psu falan 2.el alırsın. Daha sonra ekran kartını eklersin biraz birktirip. O sürede film falan izle. Arkadaşım 900 tl'ye 2.el gtx 750 ti'lı sistem topladı. Sen de yapabilirsen bayağı f/p olur.