kefelon
Hectopat
Daha fazla  

Önceden açılan konulara ve Technopat YouTube kanalında ki rehbere baktım ama sorularımı cevaplayacak güncel bir sistem bulamadım. 
Elimde 1500 TL bütçe (taş çatlasa 1550 olur) ve birde boşta duran Dell E2214H Full HD monitörüm mevcut. Bu monitörü değerlendirmek için bir mini pc toplamak istiyorum. Yalnız oyun bilgisayarı olmayacak. Yani oyun oynayacağım ama öncelik kesinlikle oyunda değil. Visual Studio, Adobe Premiere gibi uygulamalar kullanıyorum. (Şuan notebookumdaki berbat 710m bile yeterli geliyor oyunlarım için, o kadar uzağım oyun konusuna öyle düşünün ).
 ). 
Nasıl bir sistem önerirsiniz acaba?

Elimde 1500 TL bütçe (taş çatlasa 1550 olur) ve birde boşta duran Dell E2214H Full HD monitörüm mevcut. Bu monitörü değerlendirmek için bir mini pc toplamak istiyorum. Yalnız oyun bilgisayarı olmayacak. Yani oyun oynayacağım ama öncelik kesinlikle oyunda değil. Visual Studio, Adobe Premiere gibi uygulamalar kullanıyorum. (Şuan notebookumdaki berbat 710m bile yeterli geliyor oyunlarım için, o kadar uzağım oyun konusuna öyle düşünün
Nasıl bir sistem önerirsiniz acaba?