50 Mbps internet kullanıyorum. Şuan ki modemde bir şey indirince internet aşırı yavaşlıyor. Telefonlarda internet gidiyor diyebilirim. Evin çoğu köşesinden çekebilecek ve bu sorunları yaşatmayacak bir modem var mıdır?
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Tenda V12 4 Port 1200 Mbps 5GHz VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.487,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2.el temiz Vodafone siyeh renk HG658C V2 al yanına da Xiaomi AX3000T al öyle kullan modemde triductor vspm310 chipseti mevcut ping ve altyapı hızı olarak çok stabil bir hat bağlantısı sağlıyor modemin 2.eli 300 tl civarında satılıyor param güvende ile alabilirsin bu cihazın görevi bir internet kablosu gibi sadece routera interneti vermek olacak bütün işini routerda göreceksin.
Hocam onu nasıl yapacağız tam anlayamadım. Kabloları routera bağlayınca interneti routerdan almayacak mıyız, yanına 2. bir modem gelince nasıl yapacağız?
Hocam onu nasıl yapacağız tam anlayamadım. Kabloları routera bağlayınca interneti routerdan almayacak mıyız, yanına 2. bir modem gelince nasıl yapacağız?
Modemin artısı chipsetinden dolayı evine gelen interneti maksimum performansında sorunsuz kullanabilmen router ise hem Wi-Fi 6 destekliyor hem de OpenWrt desteği olmasından dolayı Zapret, SQM, DoH DNS gibi paketleri kullanmana olarak veriyor ayrıca routerın ülke sinyal sınırını kaldırarak Wi-Fi çekim gücünü arttırmana olanak sağlıyor.
Modemin artısı chipsetinden dolayı evine gelen interneti maksimum performansında sorunsuz kullanabilmen router ise hem Wi-Fi 6 destekliyor hem de OpenWrt desteği olmasından dolayı Zapret, SQM, DoH DNS gibi paketleri kullanmana olarak veriyor ayrıca routerın ülke sinyal sınırını kaldırarak Wi-Fi çekim gücünü arttırmana olanak sağlıyor.
Hocam peki ya normal elimizdeki modemle ya da kullanıdığım internete yetecek bir modem alsam yanına da önerdiğiniz Router'ı alsam sizin dediğinizden ne gibi bir farkı olur. Veya güzel bir modem alıp yanına router çeksem nasıl olur?
Hocam peki ya normal elimizdeki modemle ya da kullanıdığım internete yetecek bir modem alsam yanına da önerdiğiniz Router'ı alsam sizin dediğinizden ne gibi bir farkı olur. Veya güzel bir modem alıp yanına router çeksem nasıl olur?
Hocam modemlerin chipseti senin internet altyapı performansını etkiler o yüzden ya broadocom chipsetli bir modem alman gerek ya da yazdığım modemi ben bu modemi hem ucuz olmasından hem de altyapı performansı çok iyi olmasından dolayı öneriyorum bunu tek başına kullanırsan çok kötü bir cihaz o yüzden router ile modemi tamamlaman gerekiyor ve cihaza router bağladığında modem sadece bir kablo görevi görüyor interneti router yönetip kontrol ediyor o yüzden modemde chipset dışında başka bir şeyin önemi yok.