1500 TL modem önerisi

MuhammetTK0

Decapat
Daha fazla  
50 Mbps internet kullanıyorum. Şuan ki modemde bir şey indirince internet aşırı yavaşlıyor. Telefonlarda internet gidiyor diyebilirim. Evin çoğu köşesinden çekebilecek ve bu sorunları yaşatmayacak bir modem var mıdır?

Zyxel VMG8825-T50K KABLO. AC/N VDSL2 COMBO WAN MODEM YÖNLENDİRİCİ : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Bu attıklarımdan hangisini önerirsiniz ya da kesin şunu al dediğiniz var mıdır?
Eğer şunu al dediğiniz varsa 2000 liraya kadar çıkabilirim.

Son düzenleme:
Bu alıntıya bak.

Hocam onu nasıl yapacağız tam anlayamadım. Kabloları routera bağlayınca interneti routerdan almayacak mıyız, yanına 2. bir modem gelince nasıl yapacağız?

İnternet kablonu modeme routerdan çıkan kablo ile de modemin lan kablosundan routerın en solunda kalan WAN portuna takacaksın.

İnternet kablonu modeme routerdan çıkan kablo ile de modemin lan kablosundan routerın en solunda kalan WAN portuna takacaksın.

2. el işine girmek istemiyorum hocam. Aynı işi yapacak sıfır bir modem varsa öyle yapalım bence.

Modem + routerın kalietli modemlere kıyasla ne gibi artısı var hocam.

Modemin artısı chipsetinden dolayı evine gelen interneti maksimum performansında sorunsuz kullanabilmen router ise hem Wi-Fi 6 destekliyor hem de OpenWrt desteği olmasından dolayı Zapret, SQM, DoH DNS gibi paketleri kullanmana olarak veriyor ayrıca routerın ülke sinyal sınırını kaldırarak Wi-Fi çekim gücünü arttırmana olanak sağlıyor.

Hocam peki ya normal elimizdeki modemle ya da kullanıdığım internete yetecek bir modem alsam yanına da önerdiğiniz Router'ı alsam sizin dediğinizden ne gibi bir farkı olur. Veya güzel bir modem alıp yanına router çeksem nasıl olur?

Hocam modemlerin chipseti senin internet altyapı performansını etkiler o yüzden ya broadocom chipsetli bir modem alman gerek ya da yazdığım modemi ben bu modemi hem ucuz olmasından hem de altyapı performansı çok iyi olmasından dolayı öneriyorum bunu tek başına kullanırsan çok kötü bir cihaz o yüzden router ile modemi tamamlaman gerekiyor ve cihaza router bağladığında modem sadece bir kablo görevi görüyor interneti router yönetip kontrol ediyor o yüzden modemde chipset dışında başka bir şeyin önemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…