1500 TL mouse önerisi

Mustea

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL bütçem var. Aklımda şu an SteelSeries Aerox 3 var. Hafif olması benim için önemli. Daha iyisi var mı bu fiyata bir de mouse pad önerirseniz güzel olur.

Bu modeli ağır sanıyordum baktığım kadarıyla 60 gram civarında herhalde. Eğer öyleyse bu alınabilir.
Şunuda ekleyeyim 8K HZ'yi bir sürü oyun desteklemiyor ve 1K HZ ile aralarında fark yok hatta fps düşmesi yaratabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunuda ekleyeyim 8K HZ'yi bir sürü oyun desteklemiyor ve 1K HZ ile aralarında fark yok hatta fps düşmesi yaratabiliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulamasından 1k'ya sabitlerim sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

DeathAdder V3 alın.

Mousepad olarak SteelSeries Qck+ Large alabilirsin.

Hafif olması önemliyse gösterdiğin mouse gayet iyi.
Ama ayrıca Razer Viper Mini önerebilirim
DA V3 daha iyi ve Qck+ abartıldığı kadar iyi değil. Klasse modellerine bakmak daha mantıklı.

DeathAdder V3 alın.

DA V3 daha iyi ve Qck+ abartıldığı kadar iyi değil. Klasse modellerine bakmak daha mantıklı.
Hocam bende DA V3 almayı düşünüyorum. Ben mouse da scroll tuşunu fazlasıyla kullanan birisiyim CS'de vs movement çok fazla yapıyor bundan dolayı fazla kullanıyorum scroll tuşunu. Bu konuda bir fikriniz var mı yani scroll tuşu iyi midir ? Çünkü steelseries'den çok çektim bu konuda 2 ayda bozulup durdu scroll tuşları. Bütçem zaten bu civarlarda ve gözüme çok çarptı bu model almayı düşünüyorum. Sanırım bu fiyat bandında daha iyisi yok önerilere göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı