1500 TL mouse önerisi

kawaiicholatee

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core i5 1155G7
Ekran Kartı: İntel İris Xe Graphics
Ram: 8 GB 3733 MHz
1500-2000 TL fiyat aralığında kablolu yazılım olan bir mouse almayı düşünüyorum.

Düşündüğüm mouse: RAZER Cobra Kablolu Mouse Siyah

razer mouse.png

Daha geçenlerde 800 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Ancak hala alınabilir, çok önerilen bir faredir. Ha şu anki fiyat performansını bilemem.

1500-2000 TL fiyat aralığında kablolu yazılım olan bir mouse almayı düşünüyorum.

Düşündüğüm mouse: RAZER Cobra Kablolu Mouse Siyah

Eki Görüntüle 2076104
Hocam attığınız link legal dolandırıcılık, 800e falan var oralardan belki alınabilir. İstediğiniz shape ve bouytlara göre değişir cihaz önerisi. Razer cobra 2k idi geçenlerde, o zaman alsaydınız kesinlikle direkt alınacak bir cihazdı fakat şuan arttı. Kendi deneyimim açısından kesinlikle razer almanızı öneririm çünki mouse konusunda razer gerçekden diğer cihazlara göre genel performansda ağır bir fark hissettieiyor, kablolu da deathadder v3 şuan dünyanın en iyi mouse'u denilebilir 8k hz ve razer focus plus sensör ile. Kablosuz v2 pro vardı yalan oldu cobra vardı yalan oldu v3 pro da 3.5k civarı, viper v2 pro da zaten 4k. Kablolu olarak kesinlikle da v3 almalısınız bu fiyat bandında. 1400 idi almadım şuan keşke alsa idim diyorum o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı