1500 TL mouse önerisi

khlestov

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Merhaba arkadaşlar. Logitech G502 Hero modeli kullanmaktayım, değiştirmek istiyorum. Aklımda SteelSeries Aerox 3 modeli var. 1500 TL bandında önerebileceğiniz mouse var mı? Hafif olması önemli oynadığım oyunlar CS2 Rainbow Six: Siege Diablo LoL ve Fortnite şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Logitech G502 Hero modeli kullanmaktayım, değiştirmek istiyorum. Aklımda SteelSeries Aerox 3 modeli var. 1500 TL bandında önerebileceğiniz mouse var mı? Hafif olması önemli oynadığım oyunlar CS2 Rainbow Six: Siege Diablo LoL ve Fortnite şimdiden teşekkür ederim.
El boyutunuz ve tutuş şekliniz nedir?

1720015504271.png

Birbiriyle çok uyumsuz fareler. Alınmaz bence.

1720015885874.png

Şekil olarak biraz daha büyük ama aşağı yukarı aynı shape. Website ismi adı eloshape mouse şekillerini karşılaştırabiliyorsun.

Alışırım diyorsan Haste 2 al geç

Hafif bir fare için Delux M800 Ultra iş görecektir. Şu an kullandığınızdan bayağı hafif.

Ölçü olarak da aralarında bir tık fark var. Çok küçük değil yine de. Üstteki Darmoshark da alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı