1500 TL mouse önerisi

Bütçe
1500

Şarj istasyonu nedir hocam ve gelip gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz? soru sordum yanlış anlaşılmasın

Şarj istasyonu nedir hocam ve gelip gelmeyeceğini nereden biliyorsunuz? soru sordum yanlış anlaşılmasın
Şarj istasyonu, mouse'u üzerine koyup şarj edebildiğin bir araç. Geleceğini biliyorum çünkü sayfasını kapatmadılar. Gelmeyecek olan ürünleri komple kapatıp üretim durdu yazıyorlar.

Temu canlı desteğe sordum hocam AJ159PRO satıştan kalkmış sonradan indirime bir daha girecek mi sizce?
Hayır; AJ159 Pro satıştan kalkmadı, sadece stoğu bitti. Ayrıca sarı sitede Apex 1.420₺'ye düşmüş, şu an Pro'dan daha ucuz.

@İndirimcanavari merhaba hocam mouse alamadım hem stok bitti hem de Z1 siyahı tükenmiş net bilgi 1.5 ay sonra yenilenicekmiş ne önerirsin fiyat bandı 1500 1600 Max 1700.
bütçe bu şekil

Hayır; AJ159 Pro satıştan kalkmadı, sadece stoku bitti. Ayrıca sarı sitede Apex 1.420₺'ye düşmüş, şu an Pro'dan daha ucuz.

Eki Görüntüle 2349133

Satıştan şimdi kalkmış galiba ne önerirsin 1500 1700 bütçeye kral.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…