Beyaz 1500TL bandında bir mouse arıyorum. Şu an VXE R1 indirimde 1300TL, sizce alınır mı? Veya başka öneriniz var mı?
Hocam Razer Cobra öneririm. Eğer kablosuz alacaksanız iyi bir anakartınızın olması ve PC'ye yakın olması lazım farenin. Aksi taktirde gecikme yaşayabilirsiniz.
fiyatı 1750 tl beni aşar
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
hiç duymadığım marka güvenilirmidir
fiyatı 1750 tl beni aşar
hiç duymadığım marka güvenilirmidir
kablosuz almak istiyorum ve anakartım colorful battle ax b650m fare yakın olucakHocam Razer Cobra öneririm. Eğer kablosuz alacaksanız iyi bir anakartınızın olması ve PC'ye yakın olması lazım farenin. Aksi taktirde gecikme yaşayabilirsiniz.
Not: Razer Cobra kablolu ve ben kendim 6 aydır kullanıyorum ve tam anlamıyla mükemmel.
Fiyatı 1750 TL beni aşar.
Hiç duymadığım marka güvenilir midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.