1500 TL MP3 çalar önerisi

Ryan Goslingk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
nvidia 840m i5-4210 12gb ram 1tb hdd
Meslek
sürüyorum
Merhaba herkese. Telefonum çok dandik Wi-Fi bile çalışmıyor sadece arama için kullanıyorum, 1500-2000 TL arası bir cihar arıyorum şarkı dinlemek için. Bluetooth olması lazım. Öneriler için teşekkürler.

1500 liraya MP3 çalar yerine eski bir telefon alsanız sizin için daha iyi olur bence, ama illa müzik çalar olsun derseniz https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ac-bluetooth-4.0-hifi-player-1227165178/detay bunu önerebilirim.

Bu fiyata Bluetooth'lu iPod touch falan bulursunuz en fazla; onlarda da depolama, batarya, Bluetooth kopma sorunları falan yaşarsınız.

Elimde iPhone 7 Plus var ama 100'den 0A inmesi 1 saat civarı sürüyor hiç bakmadığımda kendi kendine 4 saat sonra kapanıyor güç modunda kullanmama rağmen. Batarya değiştirsem masraf ses çok derinden ve kötü geliyor masraf Wi-Fi çalışmıyor masraf ekran çok sönük kalıyor diğer telefonlara göre sesi de aynı çok düşük. Önerebilir misiniz en fazla 3K civarı bir telefon?

Elimde iPhone 7 Plus var ama 100'den 0A inmesi 1 saat civarı sürüyor hiç bakmadığımda kendi kendine 4 saat sonra kapanıyor güç modunda kullanmama rağmen. Batarya değiştirsem masraf ses çok derinden ve kötü geliyor masraf Wi-Fi çalışmıyor masraf ekran çok sönük kalıyor diğer telefonlara göre sesi de aynı çok düşük. Önerebilir misiniz en fazla 3K civarı bir telefon?

Ekranı kırık ama bende aynı cihazı kullanıyorum, benimkininde ekranı kırık 😀 Param Güvende'si de var, alınca beğenmezsen ya da başka sorunu çıkarsa iade edersin. TR cihazı olduğundan yazılımı kötü dersen kolayca ROM atarsın. Bu fiyatta ikinci elde daha iyisini bulamazsın.

Biraz daha ucuz önerebilir misin kırığı olmasa alırdım bir şekilde ama telefonda en fazla YT falan izlerim o kadar para vermek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı