1500 TL Netbook Önerisi

YASİNxxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben netbook almak istiyorum yanımda sürekli taşımam gerektiğinden bana uygun fiyata bir netbook önerir misiniz? Ben bir tane buldum siz ne düşünüyorsunuz?

Asus TP200SA-FV0110TS Intel Celeron N3050 1.6GHz 2GB 32GB Fiyatı

Bir de bunun hafızası az olduğu için buna hafıza kartı taksam, normal hafızası gibi iş görür mü? Görürse ne kadara kadar hafıza destekliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 32 GB hafızanın neredeyse yarısını Windows 10 kaplayacak. Tabi ki SD kartla resim,dosya vb. çalışmalarını depolayabilirsiniz. Ama 32 GB bir model asla önermem. Zaten altındaki yorumlara biraz göz atarsanız çoğu kişinin benzer sorundan muzdarip olduğunu görebilirsiniz. Ekran boyutunun 14 inç civarında olması sorun yaratmayacaksa bu fiyat aralığında başka model önerebilirim.

Merhaba, 32 GB hafızanın neredeyse yarısını Windows 10 kaplayacak.Tabi ki SD kartla resim,dosya vb. çalışmalarını depolayabilirsiniz. Ama 32 GB bir model asla önermem. Zaten altındaki yorumlara biraz göz atarsanız çoğu kişinin benzer sorundan muzdarip olduğunu görebilirsiniz. Ekran boyutunun 14 inç civarında olması sorun yaratmayacaksa bu fiyat aralığında başka model önerebilirim.

Bende yer sıkıntısından korkuyorum biraz büyük olacak mecbur. Önerdiğin PC'nin yada PC'lerin linkini atabilir misin?

Bence teknoloji mağazalarında satılan 1500 TL'yi aşmayan 500 GB HDD'ye sahip herhangi bir Windows 10 bilgisayarı alabilirsiniz. İlk attığınız bilgisayar çok sıradan işleri yapabilecek bir makineydi. Bundan yola çıkarak basit işler için kullanacağınızı düşündüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı