M Mehmet1643 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2017 #1 Bütçem yaklaşık olarak 1500 TL kadar. Bu fiyatın çok üstüne çıkmadan Türk ritimli, USB'den ritim yükleyebileceğim org almak istiyorum. Sıfır veya ikinci el fark etmez.
Bütçem yaklaşık olarak 1500 TL kadar. Bu fiyatın çok üstüne çıkmadan Türk ritimli, USB'den ritim yükleyebileceğim org almak istiyorum. Sıfır veya ikinci el fark etmez.
B BückDich Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 3 21 Ocak 2017 #2 Sıfır bulman mümkün değil.. İkinci el de de Medeli Dante tr yi bi araştır.. Bende Dante Tr-J war memnunum..
Sıfır bulman mümkün değil.. İkinci el de de Medeli Dante tr yi bi araştır.. Bende Dante Tr-J war memnunum..
M Mehmet1643 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2017 #3 BückDich dedi: Sıfır bulman mümkün değil.. İkinci el de de Medeli Dante tr yi bi araştır.. Bende Dante Tr-J war memnunum.. Genişletmek için tıkla... Ketron sx3000 almayı düşünüyordum ama dediğiniz orgu da araştırıcam. Dönüşünüz için teşekkür ederim
BückDich dedi: Sıfır bulman mümkün değil.. İkinci el de de Medeli Dante tr yi bi araştır.. Bende Dante Tr-J war memnunum.. Genişletmek için tıkla... Ketron sx3000 almayı düşünüyordum ama dediğiniz orgu da araştırıcam. Dönüşünüz için teşekkür ederim