D dogubeyyy Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #1 Selamun Aleyküm arkadaşlar. 1500 tl param var. Zorlarsam 1550. Oyun oynamak için bilgisayar arıyorum. Toplama falan internetten n11'den falan baktım ama bilmiyorum. Fazla anlamıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Selamun Aleyküm arkadaşlar. 1500 tl param var. Zorlarsam 1550. Oyun oynamak için bilgisayar arıyorum. Toplama falan internetten n11'den falan baktım ama bilmiyorum. Fazla anlamıyorum. Lütfen yardımcı olun.
scout22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 1.203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2016 #2 1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et